Politie

Hersenschudding agent na klap met lachgasfles

Logo politie

Nadat twee agenten woensdag op een parkeerplaats aan de Laan van Vollenhove in Zeist probeerden een lachgasfles van een 25-jarige man af te pakken, ging hij volledig door het lint. De verdachte belaagde de agenten en sloeg met de lachgasfles tegen het hoofd van een agent. Die raakte buiten bewustzijn. De man word verdacht van poging tot doodslag.

Auteur
Redactie

Bekeuringen voor baldadige Dolderse jeugd na avondklok

Afval achtergelaten door jongeren

Op de Schroeder van der Kolklaan in Den Dolder zijn zaterdagavond een aantal kinderen aangehouden vanwege baldadig gedrag. Ze lieten veel troep achter. De politie schreef enkele bekeuringen uit na de avondklok.

Op twitter schrijven boze wijkagenten: "Hangen prima, maar baldadig gedrag wordt beloond. Met wat ondersteuning van collega's resulteerde dat in meerdere staande aanhoudingen."

Auteur
Redactie

Begrafenis gevonden foetus in Zeister Bosrust

Logo politie

Op vrijdag 19 maart is op de Gemeentelijke Begraafplaats Zeister Bosrust levenloos geboren foetusje begraven. Het prille lichaampje werd op zondag 7 maart aangetroffen in het bos bij Hoog Kanje. Via social media heeft de politie een oproep gedaan aan de moeder om afscheid te kunnen nemen. Daar is tot nu toe geen reactie op gekomen. Burgemeester Koos Janssen: “Het is een verdrietige gebeurtenis. Op deze wijze geven we het kindje een eigen plekje.”

Auteur
Gemeente Zeist