Politie

Branden Kees Dijkman Containers een raadsel

politie logo

De politie is op zoek naar getuigen van een aangestoken brand in Baarn op 17 september. De BMW van de directeur van het Dolderse bedrijf Kees Dijkman Containers ging in vlammen op. Zijn woning ligt aan de Heemskerklaan. 

Auteur
Redactie

Janny (67) door 'Waaks' extra alert in wijk Crosestein

Waaks! logo

Waaks is een samenwerkingstraject tussen politie, gemeente en hondenbezitters om de veiligheid in de wijk te verhogen. In Zeist kunnen ook niet-hondenbezitters deelnemen. Een van de eerste deelnemers in Zeist is Janny Holtrop (67), woonachtig in de wijk Crosestein.

Auteur
Redactie

Massale zoekactie naar verdwenen Spaanse windhond

windhond pico bosch en duin

Aïshah Sporkslede is sinds 5 juli haar geadopteerde hond uit Spanje kwijt. Pico liep weg in het Panbos in Bosch en Duin nadat de 20-jarige Friezin haar hond in Hoevelaken had opgehaald bij een vrachtwagenchauffeur. Na een vermoeiende reis van 24 uur liet ze de windhond plassen en poepen in het bos.

Auteur
Redactie
Fotograaf
Privéfoto

Brand op kamer patiënt zorgcentrum Fivoor

Vrijdagochtend 28 augustus even voor 10.00 uur rukte de brandweer uit voor een brand in een kamer van een patiënt in psychiatrisch zorgcentrum Fivoor in Den Dolder. 

De schade bleef beperkt en de brand was snel geblust. De politie doet onderzoek naar mogelijke brandstichting.

Auteur
Redactie

Weer vrachtwagens in brand bij containerbedrijf Dorrestein

In Den Dolder op industrieterrein Fornhese bij containerbedrijf Dorrestein heeft woensdagochtend 26 augustus een vrachtwagen in brand gestaan. Hierbij heeft voornamelijk de cabine brandschade opgelopen. 

Bij twee andere vrachtwagens ontstond hierdoor ook brandschade aan de wielen. Brand is verder beperkt gebleven tot de auto. Over de oorzaak is niets bekend. 

Auteur
Redactie

Vondst overleden man in villa Frans Halslaan in Bilthoven

In een villa aan de Frans Halslaan in Bilthoven is een overleden persoon aangetroffen. De politie en de Explosieven Opruimingsdienst doen onderzoek. 

Er zijn in de woning middelen aangetroffen die moeten worden opgeruimd. Volgens de politie is er geen sprake van een explosief en is er geen gevaar voor de omgeving. Zie voor foto's ook RTV Utrecht.

Auteur
Redactie