Ondernemen

Donatie transportbedrijf Smeets Ferry aan Alexander Monro

Donatie Alexander Monro Ziekenhuis

Transportbedrijf Smeets Ferry B.V. uit Alblasserdam doneert een prachtig bedrag aan de Breast Care Foundation (BCF) ten behoeve van diverse projecten in het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ), het gespecialiseerde ziekenhuis in borst(kanker)zorg in Nederland. Samen met zijn vrouw, patiënt in het AMZ, overhandigde de heer Smeets de cheque aan Marjolein de Jong, één van de oprichters van BCF en bestuurder van het AMZ.

Auteur
Alexander Monro Ziekenhuis

Gratis hulp voor bedrijven die samen willen verduurzamen

Rob Weber van Jacq. Stinkens orgelpijpenmakers, Robbert van Straaten van StoneTech en Wouter van Veluw van van Veluw. Hun bedrijven zitten op het bedrijventerrein Seyst en worden door Mijn Groene Bedrijf geholpen met het collectief aanschaffen van zonnepanelen. Deze heren zijn trekkers van dit project.

Ondernemers die op een bedrijvenpark in Zeist collectief aan de slag willen met energiebesparing en opwekken van duurzame energie, krijgen hulp. De gemeente Zeist biedt deze ondernemers de mogelijkheid voor gratis ondersteuning. Ervaringen elders in het land leren dat een gezamenlijke aanpak veel kan opleveren; onder andere een aantrekkelijker pand én bedrijfsomgeving.  En natuurlijk lagere energierekeningen.

Auteur
Gemeente Zeist

Actie voor schonere lucht in het Torenlaan Theater

Torenlaan Theater

Aan:  de ondernemers van Zeist. Kent u het Torenlaan Theater aan de Torenlaan 38 in Zeist?  Helaas is het  Torenlaan Theater sinds de uitbraak van Corona gesloten voor alle publieksactiviteiten. Maar wij hebben goede hoop dat  binnenkort het Theater  weer open mag en wij iedereen weer kunnen verwelkomen!

Auteur
Torenlaan Theater

Stichting Leergeld ondersteunt kinderen getroffen ondernemers

Schoolreis

Corona heeft veel ondernemers hard geraakt. Inkomsten zijn gedaald en reserves zijn aangesproken. Keuzes maken in gezinsbestedingen is dan helaas onafwendbaar. Ook bestedingen voor de kinderen. Contributie voor de sportclub, muziekles, een nieuwe fiets; dat kun je er gewoon even niet bij hebben. Geen nood! Leergeld de Bilt kan helpen!

Auteur
Stichting Leergeld De Bilt

Een duurzaam De Bilt maakt wereldwijd verschil

Rob Sluijter van het KNMI gaf andere jaren les aan basisschoolleerlingen over klimaatverandering.

Ook dit jaar organiseert Duurzaam De Bilt de ‘Week van de Duurzaamheid’. Dit jaar begint hij op zaterdag 9 oktober.  Een week lang kan iedereen op zijn eigen manier een activiteit organiseren die bijdraagt aan een duurzame Biltse samenleving. 

Auteur
Duurzaam De Bilt

Specsavers Zeist zet klanten en dierbaren in het zonnetje

Ivana Helsinki Specsavers

Met de lentezon die steeds vaker zijn gezicht laat zien wil oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar klanten eens goed in het zonnetje zetten.  Zo maken klanten en hun dierbaren kans om een zonnebril te winnen. Begin juni zal de Specsavers Zeist de twee winnaars bekend maken.

Auteur
Specsavers

Welkom terug-bloemetje voor marktkraamhouders

Weekmarkt Bilthoven

De weekmarkt op de Planetenbaan is nagenoeg weer compleet! Samen met marktmeester Rein Bloemendaal heeft wethouder Madeleine Bakker-Smit afgelopen vrijdag de zogenaamde ‘niet-essentiële’ marktkramen weer welkom geheten op de markt. 

Auteur
Gemeente De Bilt

Pegamento wint Britse award procesautomatisering

Corporate Excellence Award

Pegamento heeft de Corporate Excellence Award gewonnen in de categorie
‘Provider van meest klantgerichte RPA-oplossingen’ van het Britse magazine Corporate Vision. Pegamento is een Nederlandse specialist uit Zeist in Robotgestuurde Procesautomatisering (RPA) en kunstmatige intelligentie (AI).

Auteur
Pegamento

College schetst route naar aardgasvrije buurten

Gemeente Zeist

Zeist wil zo snel mogelijk, en uiterlijk in 2050, energieneutraal zijn. Een belangrijk onderdeel daarvan is het aardgasvrij maken van woningen en bedrijven in alle buurten. Het college heeft daarom een eerste inschatting gemaakt van hoe de overgang naar aardgasvrij kan plaatsvinden. 

Auteur
Gemeente Zeist