Ondernemen

Help de Voedselbank met uw DE-punten 

DE Verzameldoos

Een kopje koffie, het lijkt zo gewoon. Koffie is in het voedselpakket van de Voedselbank echter een luxeartikel dat maar af en toe kan worden uitgereikt. Lionsclub Bilthoven 2000 en Lionsclub Utrecht Kromme Rijn organiseren daarom samen met een aantal supermarkten en winkeliers in november en december weer de inzameling van uw DE-punten voor Voedselbank De Bilt.
 

Fotograaf
Angela Hagen

Nieuwe aanwinsten Bilthoven: ’t Zusje en Etrias Lifestyle Stores

Vinkenplein

Restaurantketen ’t Zusje en Retail keten Etrias Lifestyle Stores worden nieuwe buren van de appartementen in het hoogwaardige nieuwbouwcomplex The Residence in Bilthoven. Dit maakt dat het complex nu vrijwel geheel verhuurd is. De opening van de twee ketens draagt bij aan de visie om Bilthoven in een toekomstgerichte winkelgebied en ontmoetingsplaats te transformeren.

Oude school omgetoverd tot verrassende plek

Josien en Mirjam

In het oude schooltje op Burgemeester de Withstraat 2 in De Bilt (ingang Tuinstraat) is veel verrassends te beleven: te zien, te doen en te koop. Twee lokalen zijn ingericht met curiosa en antiek. Je kunt daar bij Josiens Brocante terecht voor mooie spullen. 

Rituitval Syntus door tekort aan buschauffeurs

bus

Per 10 juli past Syntus Utrecht de dienstregeling aan. Vanwege een tekort aan personeel is het op dit moment niet mogelijk om de huidige dienstregeling betrouwbaar te blijven rijden. Afgelopen periode vielen er regelmatig ritten uit. Syntus Utrecht wil reizigers een betrouwbare dienstregeling bieden. Daarom rijden er vanaf 10 juli minder vaak bussen. Het aanpassen van de dienstregeling gaat gepaard met de zomerperiode. In deze periode maken er minder reizigers gebruik van het OV.

Fotograaf
Pixabay