Ondernemen

Specsavers Zeist zet klanten en dierbaren in het zonnetje

Ivana Helsinki Specsavers

Met de lentezon die steeds vaker zijn gezicht laat zien wil oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar klanten eens goed in het zonnetje zetten.  Zo maken klanten en hun dierbaren kans om een zonnebril te winnen. Begin juni zal de Specsavers Zeist de twee winnaars bekend maken.

Auteur
Specsavers

Welkom terug-bloemetje voor marktkraamhouders

Weekmarkt Bilthoven

De weekmarkt op de Planetenbaan is nagenoeg weer compleet! Samen met marktmeester Rein Bloemendaal heeft wethouder Madeleine Bakker-Smit afgelopen vrijdag de zogenaamde ‘niet-essentiële’ marktkramen weer welkom geheten op de markt. 

Auteur
Gemeente De Bilt

Pegamento wint Britse award procesautomatisering

Corporate Excellence Award

Pegamento heeft de Corporate Excellence Award gewonnen in de categorie
‘Provider van meest klantgerichte RPA-oplossingen’ van het Britse magazine Corporate Vision. Pegamento is een Nederlandse specialist uit Zeist in Robotgestuurde Procesautomatisering (RPA) en kunstmatige intelligentie (AI).

Auteur
Pegamento

College schetst route naar aardgasvrije buurten

Gemeente Zeist

Zeist wil zo snel mogelijk, en uiterlijk in 2050, energieneutraal zijn. Een belangrijk onderdeel daarvan is het aardgasvrij maken van woningen en bedrijven in alle buurten. Het college heeft daarom een eerste inschatting gemaakt van hoe de overgang naar aardgasvrij kan plaatsvinden. 

Auteur
Gemeente Zeist

VKZ hoofdsponsor straattheaterfestival Spoffin

Fleur Imming (links) en Saskia Knoop (rechts) tekenen het sponsorcontract

Spoffin heeft een nieuwe hoofdsponsor, de komende vijf jaar verbindt VKZ zich aan het straattheaterfestival. “Wij dragen de culturele sector een warm hart toe, en vinden het belangrijk als bedrijf om, zeker in deze gekke tijden, hier een concrete bijdrage aan te leveren”, zegt directeur/eigenaar Saskia Knoop van VKZ over de nieuwe samenwerking.

Auteur
VKZ

Sportcentrum Kees investeert  in vernieuwing

Outdoor fitness

Sportcentrum Kees in Bilthoven gaat de komende jaren investeren in het vernieuwen van het sportcentrum en de buitenruimte. Zo wordt het centrum verduurzaamd, worden onder andere de entree en receptie verbeterd en komt er een terrein voor outdoor fitness.

Fotograaf
Pixabay

Oud vrijwilliger Voedselbank Moris opent supermarkt

Moris Zakko

In het kader van 10 jaar Voedselbank De Bilt, willen wij (vroegere)  vrijwilligers in het zonnetje zetten. Dit keer hebben wij een wel zeer actuele gelegenheid omdat Moris Zakko, die in de jaren 2015 -2016 vrijwilliger bij de Voedselbank was, op donderdag, 18 maart, zijn nieuwe supermarkt MORIS aan de Hessenweg in De Bilt opent!

Auteur
Voedselbank De Bilt

Bedrijf uit Zeist ontwikkelt AI systeem voor bakkerij

Bakker AI

Het Zeiste bedrijf Pegamento bouwde het systeem dat leert om de kwaliteit van klein brood te herkennen door middel van vorm, kleur en grootte. “Ze hadden nooit gedacht dat AI óók een toevoeging kon zijn op het werk als bakker”, zegt Rob Roode van Pegamento. Deze landelijk opererende bakkerij gebruikt als eerste bakkerij in Nederland een systeem met een camera en AI-netwerken om brood te controleren op kwaliteit.