Ondernemen

Oude school omgetoverd tot verrassende plek

Josien en Mirjam

In het oude schooltje op Burgemeester de Withstraat 2 in De Bilt (ingang Tuinstraat) is veel verrassends te beleven: te zien, te doen en te koop. Twee lokalen zijn ingericht met curiosa en antiek. Je kunt daar bij Josiens Brocante terecht voor mooie spullen. 

Rituitval Syntus door tekort aan buschauffeurs

bus

Per 10 juli past Syntus Utrecht de dienstregeling aan. Vanwege een tekort aan personeel is het op dit moment niet mogelijk om de huidige dienstregeling betrouwbaar te blijven rijden. Afgelopen periode vielen er regelmatig ritten uit. Syntus Utrecht wil reizigers een betrouwbare dienstregeling bieden. Daarom rijden er vanaf 10 juli minder vaak bussen. Het aanpassen van de dienstregeling gaat gepaard met de zomerperiode. In deze periode maken er minder reizigers gebruik van het OV.

Fotograaf
Pixabay

Opening VVV in Slot Zeist

Onlangs openden de Zeister wethouder Sander Jansen en Alette Geerts van Slot Zeist, een nieuw VVV Informatiepunt in Slot Zeist

Onlangs openden de Zeister wethouder Sander Jansen en Alette Geerts van Slot Zeist, een nieuw VVV Informatiepunt in Slot Zeist. Met een informatiepunt op deze cultuurhistorische plek, heeft Zeist wederom een goed herkenbare locatie waar bewoners en bezoekers doorlopend terecht kunnen voor informatie over de regio, fiets- en wandelroutes en actuele folders.

Fotograaf
Mel Boas

Ondernemers Zeist-West gaan verder verduurzamen

Wethouder Wouter Catsburg spreekt de ondernemers toe

Onlangs organiseerde de Vereniging Bedrijvenpark Zeist-West, in samenwerking met Mijn Groene Bedrijf, een bijeenkomst over duurzaam ondernemen. Vijfendertig ondernemers namen hieraan deel. Drie kwart van de aanwezige ondernemers heeft door middel van ledverlichting al fors energie bespaard.