Ondernemen

Ondernemersteam biedt zzp'er perspectief en ondersteuning

Ondernemersteam RSD

De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) biedt zelfstandig ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis ondersteuning en perspectief via een specialistisch Ondernemersteam. 

Op 1 februari 2021 lanceert de dienst een OndernemersScan, ontwikkeld in samenwerking met CompetenSYS. De scan brengt de ondersteuningsbehoeften van ondernemers in beeld. Op basis van de uitkomsten biedt het RSD Ondernemersteam daar waar mogelijk hulp en ondersteuning op maat. 

Auteur
Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug
Fotograaf
Pixabay

Haal je nijntje Beweegdiploma bij Number EighT

Nijntje haal je diploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij Number EighT in Maartensdijk het nijntje Beweegdiploma halen!  

Wat is het nijntje Beweegdiploma?
Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Auteur
EighT- Opleidingen, Trainingen & Coaching

Bakker Vonk trakteert klant op Happy Saturday

Happy Saturday

Ambachtelijke bakkers, banketbakkers en chocolatiers van Nederland willen van zaterdag 23 januari Happy Saturday maken. Waar Blue Monday bekend staat als de meest deprimerende dag van het jaar is Happy Saturday de positieve tegenhanger. Ook Bakker Vonk doet aan deze actie mee.

Auteur
Bakkerij Vonk

Spaar voor unieke FC Utrecht ballen bij Hoogvliet

FC Utrecht ballen Hoogvliet

Bij de Hoogvliet supermarkten in de regio Utrecht sparen klanten voor unieke voetballen om het 50-jarig bestaan van FC Utrecht te vieren. Het seizoen 2020-2021 is een feestjaar voor de Utrechtse club en dat jubileum viert Hoogvliet graag mee met deze leuke spaaractie voor de supporters.

Auteur
Hoogvliet

Huurovereenkomst Slot Zeist verlengd met 7 jaar

Erik van Dijk (directeur Oud London Hotel & Catering) en wethouder Marcel Fluitman

De gemeente Zeist heeft de huurovereenkomst met Slot Zeist Horeca BV verlengd met 7 jaar. Deze exploitant heeft in de afgelopen vier jaar haar expertise bewezen. “Dankzij hen bruist het Slot meer dan ooit. De exploitant is één van de bouwstenen om de culturele ambities de komende jaren waar te maken”, zegt wethouder Marcel Fluitman.

Auteur
Gemeente Zeist

Synergie van creativiteit en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas

ADVERTORIAL: Opdracht: Ontwerp een eetkamerlamp die binnen en buiten met elkaar verbindt. Functie: Voldoende en sfeervol licht boven de eettafel.

Bij ons eerste ontwerp gingen we uit van een ‘tak’ vorm, gesneden uit verbronsd messing, waaraan op verschillende hoogte druppel glazen kwamen te hangen. Prachtig zei de klant maar we willen iets anders,  iets met groen, de natuur naar binnen halen.
Zo kwamen we op het idee een groene glazen tak te maken.