Zeist

Ondernemersteam biedt zzp'er perspectief en ondersteuning

Ondernemersteam RSD

De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) biedt zelfstandig ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis ondersteuning en perspectief via een specialistisch Ondernemersteam. 

Op 1 februari 2021 lanceert de dienst een OndernemersScan, ontwikkeld in samenwerking met CompetenSYS. De scan brengt de ondersteuningsbehoeften van ondernemers in beeld. Op basis van de uitkomsten biedt het RSD Ondernemersteam daar waar mogelijk hulp en ondersteuning op maat. 

Auteur
Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug
Fotograaf
Pixabay

Kringloop Zeist blijft open voor inzameling

Kringloop Zeist

Onlangs is er in het nieuws aangegeven dat kringloopwinkels geen spullen meer innemen. Bij Kringloop Zeist op de Joh. Postlaan 4 zijn alle kringloopwaardige goederen echter meer dan van harte welkom.

Van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 -16.00 uur staan de mensen van de Aanbreng klaar om uw spullen in ontvangst te nemen. Ook de aanbrengpunten op de Gemeentewerf in Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Bunnik zijn open, let daar op gewijzigde openingstijden.

Auteur
Kringloop Zeist

Bakker Vonk trakteert klant op Happy Saturday

Happy Saturday

Ambachtelijke bakkers, banketbakkers en chocolatiers van Nederland willen van zaterdag 23 januari Happy Saturday maken. Waar Blue Monday bekend staat als de meest deprimerende dag van het jaar is Happy Saturday de positieve tegenhanger. Ook Bakker Vonk doet aan deze actie mee.

Auteur
Bakkerij Vonk

Spaar voor unieke FC Utrecht ballen bij Hoogvliet

FC Utrecht ballen Hoogvliet

Bij de Hoogvliet supermarkten in de regio Utrecht sparen klanten voor unieke voetballen om het 50-jarig bestaan van FC Utrecht te vieren. Het seizoen 2020-2021 is een feestjaar voor de Utrechtse club en dat jubileum viert Hoogvliet graag mee met deze leuke spaaractie voor de supporters.

Auteur
Hoogvliet

Stichtsche Rugby Football Club lanceert Corona Cup

Stichtsche Rugby club

Rugby is niet meer weg te denken in midden Nederland met de Stichtsche Rugby club in het hart van de regio. Te midden van clubs uit Amersfoort, Hilversum, Naarden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, Driebergen en Zeist is Stichtsche de nieuwe grote rugby club aan het worden. 

Auteur
Stichtsche Rugby club

Inwoners Advies Commissie van start

Inwoners Advies Commissie

Het startsein voor de Inwoners Advies Commissie is gegeven. Tijdens een openbare online bijeenkomst op 12 januari, heeft burgemeester Koos Janssen de leden van de Inwoners Advies Commissie (IAC) geïnstalleerd. In de bijeenkomst waren ruim 200 mensen aanwezig, waaronder IAC-leden, raadsleden en collegeleden. Daarnaast keken inwoners mee via de live-uitzending op YouTube en Slotstad RTV.

Auteur
Gemeente Zeist