Zorg

MENS De Bilt: Wandelmaatjes gevraagd!

Wandelmaatjes

In de gemeente De Bilt kun je prachtig wandelen. Veel mensen weten dat en hebben daar de afgelopen periode goed gebruik van gemaakt. Mensen die altijd al wandelden, maar ook velen die het wandelen pas hebben ontdekt en het fijn zijn gaan vinden! Sommige gaan voor een frisse neus en wat beweging een klein blokje om, anderen gaan voor een wat stevigere wandeling.

Auteur
MENS De Bilt
Fotograaf
Pixabay

Medewerkers Tap Dela lezen cliënten Reinaerde voor

Voorlezen Tap Dela

Het waren momenten van plezier en ontspanning, de voorlees-sessies voor bewoners van Reinaerde De Reiger. Afgelopen weken kwamen verschillende medewerkers van Tap Dela op bezoek om voor te lezen. En dat leverde blije gezichten op, zowel bij de bewoners als bij de voorlezers.

Auteur
Samen voor De Bilt

Beschermd wonen en maatschappelijke opvang

Ambitieverklaring

Onlangs tekenden de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist, de woningbouwverenigingen, de aanbieders van beschermd wonen in deze regio en de regionale sociale dienst de ambitieverklaring ‘Uitstroom beschermd wonen en maatschappelijke opvang regio Zuid-Oost Utrecht’. Wij vierden dit moment op feestelijke, digitale wijze met confetti en appeltaart.

Auteur
Gemeente De Bilt

Sponsorloop van Lily en Tibbe op Montessorischool

Sponsorloop Lily en Tibbe

Op initiatief van Lilly van den Busken (8 jaar) van de Montessorischool Sumatralaan in Zeist zal de school volgende week een sponsorloop houden voor het Maxima Medisch Centrum - Utrecht er is inmiddels al ruim 1800 euro opgehaald, en ze hebben nog niet gerend! 

Bijzondere donatie vader en zoons aan Alexander Monro

Donatie Alexander Monro Ziekenhuis

Afgelopen week ontving het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) een mooie donatie van Born Copijn en zijn twee zoons. De donatie werd overhandigd uit naam van Vanessa Copijn-Groeneveld. Zij overleed op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Het was Vanessa’s wens om in plaats van bloemen een donatie aan het Alexander Monro Ziekenhuis te doen. 

Auteur
Alexander Monro Ziekenhuis

Vrijwilliger Carla Meeng legt derde tegel in de Walk of Fame  

Carla Meeng en Marcel Fluitman leggen tegel

Afgelopen donderdag was het zover: vrijwilliger van het jaar 2020 Carla Meeng mocht samen met wethouder Marcel Fluitman ‘haar’ tegel leggen in de Walk of Fame. Het is de derde tegel op rij in de Walk of Fame die exclusief voor vrijwilligers in de gemeente Zeist is gemaakt. Hij bevindt zich in een zijstraat van de Slotlaan ter hoogte van de Bruna. 

Auteur
Vrijwilligerscentrale Zeist
Fotograaf
Mel Boas