Wonen

ABN AMRO kantoor Bilthoven op punt van sluiten

ABN Amro logo

Het ABN AMRO kantoor in Bilthoven, Vinkenlaan 2 sluit per 5 maart 2021. Steeds meer klanten van ABN AMRO regelen hun bankzaken via de ABN AMRO app, Internet Bankieren en Beeldbankieren. Voor klanten is het steeds minder noodzakelijk om een bankkantoor te bezoeken. Als gevolg neemt het aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt elk jaar verder af. Daarom sluit ABN AMRO dit kantoor.

Auteur
ABN Amro

De unieke groene oase van de Utrechtse Heuvelrug in Typisch 

Typisch Utrechste Heuvelrug

Vanaf 1 februari staat het hart van Nederland centraal in een nieuwe Typisch-serie van de EO. De Utrechtse Heuvelrug met plaatsen als Austerlitz, Soesterberg, Doorn en Amerongen is een prachtig decor voor de twaalf afleveringen waarin het wel en wee van markante streekbewoners gevolgd wordt.

Auteur
EO

Synergie van creativiteit en vakmanschap

Kunst & Licht & Glas

ADVERTORIAL: Opdracht: Ontwerp een eetkamerlamp die binnen en buiten met elkaar verbindt. Functie: Voldoende en sfeervol licht boven de eettafel.

Bij ons eerste ontwerp gingen we uit van een ‘tak’ vorm, gesneden uit verbronsd messing, waaraan op verschillende hoogte druppel glazen kwamen te hangen. Prachtig zei de klant maar we willen iets anders,  iets met groen, de natuur naar binnen halen.
Zo kwamen we op het idee een groene glazen tak te maken. 

Leerlingen Lyceumkwartier werken aan warmtetransitie

Young Climathon

Onlangs stond Warmtetransitie centraal bij de Young Climathon in Zeist. 154 leerlingen van het Christelijk Lyceum Zeist werkten in 46 teams aan de klimaatuitdagingen die duurzame bedrijven in Zeist hadden gesteld. Ze kwamen soms met verbluffende oplossingen en supercreatieve presentaties.

Auteur
Gemeente Zeist