Werken

Biga Groep investeert in een duurzame toekomst

Luchtbehandelingsinstallatie wordt op het dak geïnstalleerd.

Het gebouw van Biga Groep aan de Thorbeckelaan in Zeist wordt in hoog tempo verduurzaamd. Zo wordt het 20 jaar oude luchtbehandelingssysteem vervangen, wat zorgt voor een prettig en gezond werkklimaat maar ook bijdraagt aan een forse verlaging van het energieverbruik.

Afscheid ASZ bestuursleden van het vroege uur

Emmy Janssens

Mensen komen en gaan.  Zij die gingen hebben hun sporen nagelaten, wie komt moet ze nog maar zien te verdienen. Zeker als die sporen aanwijsbaar hebben bijgedragen tot de groei en bloei van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ).

Fotograaf
LIa van Dijk

Letta stopt met vrijwilligerswerk voor de Nierstichting

Letta van Walsem (links) stopt met het coördineren van de jaarlijkse collecte voor de Nierstichting in Den Dolder en ontvangt daarbij een bloemetje van Romy Visser, regiomanager van de Nierstichting

In een lange periode van tien jaar heeft Letta van Walsem de jaarlijkse collecte van de Nierstichting in Den Dolder gecoördineerd. Zij maakte de looproutes, stuurde de collectanten aan en telde de opbrengst. Aan al dit werk komt nu een einde, omdat Letta het tijd vindt ermee te stoppen.

High Tea met ouderen: RIVM bezoekt Weltevreden

RIVM bezoekt Weltevreden

Teambuilding met je collega`s en meteen iets doen voor een ander: dat is een maatschappelijk betrokken teamuitje. Zo`n 15 medewerkers van het RIVM staken onlangs de handen uit de mouwen bij woonzorgcentrum Weltevreden in De Bilt. 

Renske Blok ontvangt Nationaal Vakdiploma Uitvaartzorg

Renske Blok

Tijdens de jaarlijkse diploma-uitreiking van Monuta onlangs ontving Renske Blok van Monuta Zeist het diploma van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU). Het diploma werd door Stichting NaVU uitgereikt in Crematorium Heidehof in Ugchelen. Dit jaar namen 28 Monuta uitvaartverzorgers het vakdiploma in ontvangst.

VKZ versterkt team met Mark Schooneman

VKZ Mark Schooneman

Mark Schooneman (26) is als is als junior project- en procesmanager in dienst getreden bij VKZ BV, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling.  

VKZ versterkt team met Marciano Mascini

Marciano Mascini

Marciano Mascini (25) is in dienst getreden bij VKZ BV, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Marciano versterkt per 15 augustus het team als junior proces- en projectmanager. 

Vrijwilligers gevraagd voor de Dag der Kunsten 

Dag der Kunsten OBK

CultuurZeist zoekt nog een aantal vrijwilligers voor de Dag der Kunsten in het weekend van Open Monumenten Dag op zaterdag en zondag 10 en 11 september. Net als vorig jaar zullen tijdens het weekend van Open Monumenten Dag bij opengestelde monumenten artiesten / koren  optreden. Voor beide dagen zoekt CultuurZeist nog een aantal  gastvrouwen / gastheren.