Sport

Stichtsche Rugby Football Club lanceert Corona Cup

Stichtsche Rugby club

Rugby is niet meer weg te denken in midden Nederland met de Stichtsche Rugby club in het hart van de regio. Te midden van clubs uit Amersfoort, Hilversum, Naarden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, Driebergen en Zeist is Stichtsche de nieuwe grote rugby club aan het worden. 

Auteur
Stichtsche Rugby club

Kinderen met een handicap laten sporten

Colette Zee – Directeur Stichting IT4Kids  Vincent van Voorden – Project- & partnership manager Stichting IT4Kids  Marie-Louise Lemmen – Directeur Esther Vergeer Foundation  Esther Vergeer – Oprichter Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation en Stichting IT4Kids gaan in 2021 samenwerken met als doel om kinderen met een beperking een sportkans te geven. 

Dit verwezenlijken de partijen door kinderen, met leeftijdsgenoten, te laten tennissen tijdens het jaarlijkse tenniskamp van de Esther Vergeer Foundation. De ondertekening van de samenwerking vond plaats in het midden van het land bij tennisclub Shot in Zeist. 

Auteur
IT4 Kids

Christiaan de Kleijn doet waardevolle ervaring op

Christiaan de Kleijn

Door de coronacrisis is het Nederlands kampioenschap Rotax Max vroegtijdig beslist en dat betekent dat karter Christiaan de Kleijn knap vice-kampioen is geworden in de Junioren-klasse. Natuurlijk is het vijftienjarige talent uit Bosch en Duin daar blij mee.

Maar misschien nog wel mooier is dat hij met die prestatie een ticket won voor de Grand Finals, het WK voor Rotax Max-rijders in Portimão. Onlangs deed hij er al ervaring op tijdens de Rotax Max Challenge International Trophy. 

Auteur
Redactie

Sylvestercross in nieuw virtueel jasje

Sylvestercross

Begin september moesten wij tot onze spijt melden dat het Coronavirus ons heeft verhinderd dit jaar de reguliere a.s.r. Vitality Sylvestercross en Vaarderhoogt Sylvester by Nightrun te organiseren. Daarover kregen wij veel begripvolle reacties, maar uiteraard ook veel teleurstelling te horen.

Auteur
Sylvestercross

Online Pokerkampioenschap van Zeist

NK Poker

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseert op woensdag 23 december een online voorronde voor de inwoners van Zeist en omgeving. Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale.

Auteur
ONK Poker
Fotograaf
Pixabay

Sinterklaas op bezoek bij SV Irene Badminton

SV Irene Badminton

De DO(nderdag)MO(rgen) groep van SV Irene Badminton in Bilthoven werd op donderdag 3 december zoals elk jaar weer in het zonnetje gezet door Sinterklaas.

Het was een gezellig samenzijn met leuke cadeau’s van diverse sponsors.

De DOMO-groep speelt in de Kees Boeke sporthal in Bilthoven en kan altijd nieuwe badmintonners gebruiken op de donderdagochtend.

Sportief en heel gezellig! Aanmelden kan via info@irenebadminton.nl  of domo@irenebadminton.nl 

Auteur
Redactie
Fotograaf
Pixabay

Aanmelden voor Jantje Beton: Doe mee en maak je club rijk

Aanmelden Jantje Beton

Sinds kort kunnen clubs en verenigingen zich weer aanmelden voor de Jantje Beton Collecte. Van maandag 8 t/m zaterdag 13 maart 2021 gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen voor de eigen clubkas en voor projecten van Jantje Beton. 50% van de opbrengst is voor de eigen club en 50% is voor Jantje Beton.

Auteur
Jantje Beton
Fotograaf
Gerard Til

Kassa voor Biltse clubs: 23.217 euro

Grote Clubactie logo

Ruim 300.000 verkopers zetten zich de afgelopen maanden in om loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. In De Bilt lukte het verenigingen om in totaal € 23217 op te halen. Landelijk deden zo’n 5.300 verenigingen mee met de Grote Clubactie. Samen haalden zij dik 9,5 miljoen euro op door meer dan 3 miljoen loten te verkopen. De deelnemende clubs verbreken hiermee alle records.

Auteur
Grote Clubactie