Sport

Christiaan de Kleijn sluit debuutseizoen af in stijl

Christiaan de Kleijn

Voor Christiaan de Kleijn begon de laatste ronde van het Nederlands kampioenschap KZ2 op een manier die zijn opmars in de nationale koningsklasse illustreerde: hij toonde zich in de kwalificatie in Genk de snelste en pakte de poleposition. Daarna denderde hij in de prefinale en de finale naar de respectievelijk derde en vijfde plaats.

Fotograaf
Bas Kaligis/RaceXpress.nl

Jeugdwedstrijden bij Irene Badminton, kom ook langs!

Jeugdlid Irene Badminton

Irene Badminton had onlangs een interne wedstrijdavond voor de jeugd. Individuele vorderingen waren goed zichtbaar en zo zie je maar dat trainen loont. Je leert ook dat zelfs als je verliest je heel lekker en leuk kan hebben gespeeld! Het was in ieder geval een leuke avond met heel veel inzet en speelplezier.

HDI Charity Golftoernooi brengt €69.273 op

Team HDI met cheque

Bij het Helen Dowling Instituut (HDI) in o.a. Bilthoven en Utrecht komen mensen die worstelen met chronische vermoeidheid, angst of somberheid door kanker. Ook naasten en nabestaanden kunnen er terecht. Jaarlijks organiseert het HDI benefietevenementen om geld op te halen voor onderzoek om de zorg verder te verbeteren.

Karttalent Christiaan de Kleijn maakt zijn droom waar

Christiaan de Kleijn met familie

In je debuutseizoen kampioen worden, het is weinigen gegeven, maar Christiaan de Kleijn is het gelukt! De zeventienjarige karter uit Bosch en Duin won onlangs in Wackersdorf het DKM-kampioenschap voor de prestigieuze KZ2-schakelkarts in de DSKC-klasse. Trots maar ook enigszins verbaasd deed hij zijn verhaal. 

Actief in De Bilt: KunstBuffet gaat door!

Actief in De Bilt

Na het succesvolle KunstBuffet deze zomer, organiseren KunstenHuis Idea en WVT tot eind van 2022 een super leuk gratis activiteitenaanbod voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het KunstBuffet biedt verschillende cultuuractiviteiten aan zoals; circus, schilderen, koken, dansen en medialab. Met het KunstBuffet willen KunstenHuis Idea en WVT dat alle kinderen toegang hebben tot kunst en cultuur. In het KunstBuffet kan je overal van proeven, zonder kosten en zonder aanmelding.

Nieuwe beweegroute in gemeente De Bilt

Beweegroute

Bewegen en sporten is belangrijk voor lichaam en geest en draagt bij aan het welbevinden van inwoners. Als gemeente willen we bewegen daarom stimuleren en zo aantrekkelijk, gratis en makkelijk mogelijk maken. In samenwerking met het bedrijf QR-FIT heeft de gemeente een beweegroute uitgezet in kernen De Bilt en Bilthoven.  Op vrijdag 23 september om 14.15 uur wordt deze nieuwste beweegroute van QR-FIT officieel geopend.