Sport

Volleybalvereniging Nijenheim vernieuwt!

Volleybal

Volleybalvereniging Nijenheim bestaat al bijna 49 jaar. Ook de afgelopen periode heeft zij niet stilgezeten. Een nieuwe website, nieuwe voorzitter, nieuw logo én een nieuw tenue. De kernwaarden uit de missie en visie zijn gemengd volleyballen, plezier, sportief en ook competitief. Een frisse nieuwe start dus!

Fotograaf
Pixabay

Stichtsche Rugby laat zich zien in Utrecht

Stichtsche Rugby laat met een prachtige tackel zien hoe ze de bal veroveren op tegenstander ’t Gooi

Na maanden van onderlinge competitie en een wekelijkse roulatie van een toffe Coronacup beker ging het rugby afgelopen zaterdag weer los. Met nog drie weken te gaan in dit seizoen zijn alle rugby clubs in het land driftig bezig om zo veilig mogelijk zoveel mogelijk kinderen hun favoriete spel te laten spelen. In Utrecht was er vanuit Stichtsche Rugby Football Club een afvaardiging van 4 teams in drie jeugdklassen tot 12 jaar.

Auteur
Stichtsche Rugby club

LTV Meijenhagen stapt over op duurzame verlichting

Leverancier Jeroen Andeweg, Wethouder Madeleine Bakker-Smit, Maarten Moggré, Hans Burghouts, voorzitter Hanno van der Steen nemen samen officieel de nieuwe verlichting in gebruik.

Wethouder Bakker-Smit  van gemeente De Bilt, kwam onlangs speciaal in de avonduren naar tennisvereniging LTV Meijenhagen om de LED baanverlichting officieel in gebruik te nemen. Deze LED verlichting is een volgende stap in de verduurzaming van de club. 

Auteur
LTV Meijenhagen
Fotograaf
Mel Boas

Judoclub SDO bekroond tot ´Club van het jaar 2021´

Buitentraining tijdens de lockdown

De judoclub uit Zeist mag zich trotse winnaar noemen van de titel ´Club van het jaar 2021´ in gemeente Zeist. Judoclub Sport Dojo Otoshi (SDO) stak, met de meestestemmen, met kop en schouders boven de navolgende sportclubs uit. Gezien de Corona maatregelen waar de club, als ware contactsport, mee te maken heeft gehad afgelopen jaar is dit een bijzondere prestatie te noemen. 

Fotograaf
Wouter Cirkel

Karter Christiaan de Kleijn laat snelheid zien op EK Rotax Max

Christiaan de Kleijn

Karter Christiaan de Kleijn heeft afgelopen weekeinde bewezen uitstekend mee te kunnen op het hoogste niveau in Europa. In een groot deelnemersveld van maar liefst 64 rijders finishte hij als zestiende in de tweede finale van de Euro Trophy. Dat deed de zestienjarige coureur uit Bosch en Duin in de Rotax Max Senioren-klasse. In een knappe inhaalrace verschalkte hij maar liefst zeventien rijders.

Nieuw Judo voor jong en oud bij Budo Centrum Zeist

Judo

Vanaf maandag 31 mei start Budo Centrum Zeist met judolessen voor jeugd en volwassenen. Judo is een mooie aanvulling op de overige Budo sporten die wij geven binnen ons centrum. Je kunt bij ons Judo beoefenen vanaf 6 jaar. Kijk op www.budocentrumzeist.nl voor ons gehele aanbod en meld je aan voor 2 gratis proeflessen. 

Auteur
Budo Centrum Zeist
Fotograaf
Pixabay

Autosporttalent Morris Schuring tot twee keer toe beste rookie 

Morris Schuring

Autocoureur Morris weekeinde heeft op het circuit van Oschersleben een uitstekend weekeinde beleefd in de Duitse Porsche Carrera Cup. Het zestienjarige talent uit Den Dolder was zowel in race één als race twee de beste rookie door naar de respectievelijk vijfde en zevende plaats overall te denderen. Hij gaat nu gedeeld aan de leiding in het rookiekampioenschap.  

Fotograaf
Porsche Carrera Cup Germany

Sjors Sportief & Sjors Creatief succesvol van start in Zeist

Start Sjors Sportief

Onlangs is het startsein gegeven voor de nieuwe ronde Sjors Sportief & Sjors Creatief in Zeist. Met een uitgebreid aanbod biedt de gemeente Zeist alle leerlingen op de basisscholen een unieke kans om kennis te maken met één van de vele mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente. 

Auteur
Sportief Zeist

Schaatsclub IJBM stelt zomertraining open

Skeelertraining

De schaatsers van IJBM blijven ook in de zomer in beweging. Dat is een voorwaarde om in oktober weer fit op de schaats te staan. De zomertrainingen zijn voor een deel gericht op schaatsen. Maar een belangrijk onderdeel van de trainingen is gericht op de algemene conditie. De nadruk van de trainingen ligt niet op hardlopen. Door de trainingen onder professionele begeleiding verbetert je uithoudingsvermogen, kracht, core-stabiliteit, evenwicht, etc. De deelname is gratis.

Auteur
IJsclub Biltsche Meertje