De Bilt

Jubileum Alexander Monro Ziekenhuis

Tien jaar gespecialiseerde borst(kanker)zorg

Het in borst(kanker)zorg gespecialiseerde Alexander Monro Ziekenhuis bestaat tien jaar. Het ziekenhuis is in deze periode uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van de borstkankerzorg én patiëntbeleving. Vanaf de start is een vaste top tien notering verworven op ZorgkaartNederland, waar het ziekenhuis gedurende haar bestaansjaren een gemiddelde van een 9,5 scoort.  

Vrouwenkoor Ludi Cantare concert 'Spring is here!'

Vlak voordat de corona pandemie uitbrak heeft Ludi Cantare eind 2019 voor de laatste keer een concert kunnen geven. Daarna volgde een lastige tijd voor de culturele sector in zijn geheel en voor koren in het bijzonder. Dat is verleden tijd. Het koor is 'spring'levend en maakt een doorstart met dirigent Martin Lekkerkerk, die de juiste toon treft, en met de komst van  nieuwe en enthousiaste leden.

Herbenoeming burgemeester Sjoerd Potters 

Hans Oosters met burgemeester Potters na officiële herbenoeming

In de buitengewone raadsvergadering van dinsdagavond 4 april is burgemeester Sjoerd Potters herbenoemd als burgemeester van gemeente De Bilt. In het bijzijn van de raad, partner, zoon en zus en andere genodigden en ten overstaan van de commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, Hans Oosters, heeft hij de eed (verklaring en belofte) afgelegd. De herbenoeming is voor een termijn van 6 jaar.