De Bilt

Ondernemersteam biedt zzp'er perspectief en ondersteuning

Ondernemersteam RSD

De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) biedt zelfstandig ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis ondersteuning en perspectief via een specialistisch Ondernemersteam. 

Op 1 februari 2021 lanceert de dienst een OndernemersScan, ontwikkeld in samenwerking met CompetenSYS. De scan brengt de ondersteuningsbehoeften van ondernemers in beeld. Op basis van de uitkomsten biedt het RSD Ondernemersteam daar waar mogelijk hulp en ondersteuning op maat. 

Auteur
Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug
Fotograaf
Pixabay

Haal je nijntje Beweegdiploma bij Number EighT

Nijntje haal je diploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij Number EighT in Maartensdijk het nijntje Beweegdiploma halen!  

Wat is het nijntje Beweegdiploma?
Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Auteur
EighT- Opleidingen, Trainingen & Coaching

Beeldenpark Jits Bakker op Beerschoten gerenoveerd

Beeldentuin Jits Bakker

Het Beeldenpark Jits Bakker op landgoed Beerschoten, met hierin sinds 1999 een permanente tentoonstelling van de kunstenaar, is recent gerenoveerd. De partijen Provincie Utrecht, het Utrechts Landschap, de Stichting Jits Bakker Collectie en de gemeente De Bilt hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat het park een nieuwe uitstraling heeft gekregen. Naast de terugplaatsing van enkele belangrijke sculpturen, zijn onder meer de routing en de informatievoorzieningen verbeterd. 

Auteur
Stichting Jits Bakker Collectie

Zoom workshop Thuisonderwijs en Huiswerk

Nu de scholen nog steeds dicht zijn wordt er als ouder van je verwacht dat je je kind ondersteunt met het thuisonderwijs. Daarbij wordt er niet van je verwacht dat je hetzelfde programma draait als op school. Dat kan ook helemaal niet. Je hebt waarschijnlijk nog je eigen baan, meerdere kinderen en allerlei andere dingen die je moet regelen. Oh ja en je bent ook geen docent, dat is een vak. 

Spaar voor unieke FC Utrecht ballen bij Hoogvliet

FC Utrecht ballen Hoogvliet

Bij de Hoogvliet supermarkten in de regio Utrecht sparen klanten voor unieke voetballen om het 50-jarig bestaan van FC Utrecht te vieren. Het seizoen 2020-2021 is een feestjaar voor de Utrechtse club en dat jubileum viert Hoogvliet graag mee met deze leuke spaaractie voor de supporters.

Auteur
Hoogvliet

Voedselbank De Bilt bestaat 10 jaar!

Carin Moet

In 2010 moest er in de gemeente De Bilt een uitgiftepunt komen van Voedselbank Zeist, omdat steeds meer gezinnen uit De Bilt voedselhulp nodig hadden en daarvoor naar Zeist moesten. Afspraak met Voedselbank Zeist was dat als dit aantal groeide tot 25 gezinnen, het uitgiftepunt in De Bilt een zelfstandige voedselbank zou moeten worden. Dat aantal werd in 2011 bereikt en daarom werd Stichting Voedselbank de Bilt opgericht.

Auteur
Voedselbank De Bilt

Stichtsche Rugby Football Club lanceert Corona Cup

Stichtsche Rugby club

Rugby is niet meer weg te denken in midden Nederland met de Stichtsche Rugby club in het hart van de regio. Te midden van clubs uit Amersfoort, Hilversum, Naarden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, Driebergen en Zeist is Stichtsche de nieuwe grote rugby club aan het worden. 

Auteur
Stichtsche Rugby club

WIJ(K)GELUK lanceert tekenactie : Hier woon ik!

Hier Woon Ik

Maak een tekening van jezelf en hang deze achter je raam. Op deze manier leren buurtgenoten je beter kennen. Want, zeker in deze tijd, is een goede buur beter dan een verre vriend. Met jouw tekening kun je ook nog een prijs winnen!

Auteur
Samen voor De Bilt
Fotograaf
Jelle Wierda