Een onvergetelijke Moederdag en een steuntje voor Abrona 

Al vele jaren worden door de leden van de Venrayse Lionsclub in verschillende steden in ons land verse Limburgse asperges verkocht op de zaterdag voor Moederdag. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het Daan Theeuwes Fonds. Een revalidatiecentrum in Woerden voor jongeren met zeer ernstig niet-aangeboren hersenletsel. 

Lionsclub Zeist ondersteunt hen graag en sluit aan met de verkoop van speciaal door Abrona gemaakte aspergeschalen en aardbeientestjes: prachtige unieke moederdagkado’s! De opbrengst daarvan gaat vanzelfsprekend naar Abrona zelf! Net als een deel van de asperge-opbrengst. Dus wat houdt u tegen?

We bieden nu niet alléén asperges aan, maar ook een complete aspergemaaltijd met beenham, eieren,   krielaardappeltjes en een fles wijn of bier. Alles verpakt in een mooie doos zodat het een echt Moederdagcadeau is geworden. Bekijk vooral onze website www.lionsvenray.nl/aspergezeist

Voor de 24e keer in Zeist!
Zeist kent inmiddels een vaste “klantenkring” in Zeist. Zij kunnen de kwaliteit waarderen van de asperges die rechtstreeks uit de aspergebedden van de Noord Limburgse boer komen en geen dagenlang traject via veiling en groothandel hebben afgelegd. De kwaliteit is AA en de kenners weten dan dat het topkwaliteit betreft. De verkoop vindt plaats door bestelling op de website www.lionsvenray.nl/aspergezeist, waarbij ook direct betaald kan worden.
Op zaterdag 8 mei kunt u uw bestelling tussen 10:00 en 13:00 uur Corona-veilig afhalen bij de Oosterkerk aan de Oude Woudenbergseweg 44, waar ruime parkeerruimte is en ook voorgereden kan worden. 

We hopen andermaal in Zeist een fantastische opbrengst voor het Daan Theeuwes Fonds en Abrona te kunnen realiseren, zeker in deze lastige Corona-tijden voor deze organisaties.
Voor vragen omtrent deze actie kunt u contact opnemen met a.tutein.nolthenius@live.nl of 06-53455261