WNF Regioteam Utrecht actief in Overvecht

Auteur
WNF Regioteam Utrecht

Op zaterdag 1 mei waren diverse vrijwilligers van WNF Regioteam Utrecht te zien in de wijk Overvecht. Maar liefst 9 vrijwilligers gingen gewapend met stok en afvalzak aan de slag om afval te verzamelen. Na even kort te hebben verzameld - de meesten hadden elkaar lange tijd niet gezien door de huidige omstandigheden - werd er in groepjes van twee afval geprikt. De vangst was helaas weer goed: maar liefst 9 volle zakken afval zijn er geraapt! 

Helaas laten mensen nog steeds veel afval slingeren. Naast de gebruikelijke mondkapjes die we de laatste tijd vinden was de vangst aan redbull blikjes ook groot dit keer. Ook volle pakken met cakejes en wafels werden aangetroffen en verder zoals gebruikelijk veel verpakkingen van koekjes/repen. Terwijl er genoeg afvalbakken in de buurt  zijn.

Elke maand een Clean Up
WNF Regioteam Utrecht verzamelt elke eerste zaterdag van de maand afval. De volgende keer gaan we afval verzamelen in de wijk Hoograven/Lunetten. Je hoeft geen WNF vrijwilligers te zijn om mee te helpen. Er zal tegen die tijd weer een bericht verschijnen in de pers, op Facebook en Instagram. Meedoen kan altijd! 
 

Clean Up day Overvecht