Van ruzie naar rust tussen je Kinderen

Datum
Auteur
Ouders Lokaal De Bilt

Vaak voel, hoor of zie je een ruzie tussen je kinderen al aankomen. Soms is een seintje van jou voldoende om het in de kiem te smoren, maar op andere momenten lukt dat niet. 

Of start de ruzie, als jij nét even de kamer uit bent. Wat doe jij bij een ruzie? Wacht je af of spring jij ertussen? En wat doe je dan? Praten de kinderen dan met jou, via jou of … nog iets anders? En wat is de functie van ruzie eigenlijk voor kinderen? En wat zit er eigenlijk achter de ruzie verstopt? In de workshop ‘Van ruzie naar rust tussen je kinderen’ leer je:

•    Welke ruzies er zijn tussen kinderen
•    Waarom ruzie maken tussen kinderen gezond is
•    Hoe jij je kinderen kan leren ruzies zelf op te lossen

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders. Moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk Anders kijken naar je kind. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops. Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen. 

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding via de website debilt.ouderslokaal.nl. Je ontvangt in de bevestiging de link naar de zoom meeting. Voor meer informatie kun je mailen naar debilt@ouderslokaal.nl

Ouders gezocht! 
Ouders Lokaal is op zoek naar ouders die het bestuur willen versterken. Mail debilt@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent. Ook ideeën zijn welkom! 

Zoom workshop Van ruzie naar rust tussen je Kinderen
22 april 2021
20.00 – 21.30 uur

Ouders Lokaal De Bilt