Vrijwilligerscentrale MENS De Bilt iets voor jou?

Auteur
MENS De Bilt

De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt ondersteunt vrijwilligers en maatschappelijke organisaties om elkaar te vinden. Wij laten zien wat er allemaal is aan vrijwilligerswerk in De Bilt en wijzen toekomstige èn actieve vrijwilligers graag de weg. Daarnaast adviseren we organisaties over het werven van vrijwilligers en het begeleiden van vrijwilligers. Ook geven we trainingen en workshops over allerlei thema’s rondom vrijwilligerswerk. 

De Vacaturebank 
In onze online vacaturebank staan zo’n 150 vrijwilligersklussen in gemeente De Bilt. Van maatje voor een vluchteling tot aankleden van paspoppen, van zingen met ouderen tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. Via de vacaturebank kunt u direct contact opnemen met de organisaties. Maar ook is het mogelijk om u online of via een persoonlijk gesprek te helpen bij het maken van een keuze die past bij uw talenten, wensen en agenda. 

Wij van de  vrijwilligerscentrale ontvangen u graag weer op ons spreekuur. Elke dinsdag van 13.00-17.00 uur:  Servicecentrum De Bilt, Molenkamp 60, De Bilt. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contact gegevens.

Vacatures in de Spotlights 
Wij interviewen regelmatig de vrijwilligers die trots vertellen over hun vrijwilligerswerk. Op deze manier kunt u een kijkje nemen wat er allemaal te doen is in het vrijwilligerswerk en wat het mensen oplevert. Vanaf nu zetten wij ook elke maand  drie vacatures  van organisaties in de Bilt in de Spotlights, die u kunt lezen in de krant en op onze  social media.  

Contactgegevens: 
Mail: vrijwilligerscentrale@mensdebilt.nl
T:  06-17007462
 

Vrijwilligerscentrale MENS De Bilt
Fotograaf
MENS De Bilt