ZorgMies maakt het leven leuker en aangenamer

Auteur
Angelique Kalverda

ZorgMies De Bilt/Zeist is er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Als we ouder worden of als we er alleen voor staan, zijn dagelijkse klusjes soms niet meer zo eenvoudig. Dat geldt eveneens voor partners, kinderen en mantelzorgers. Deze situatie kan ook bij ziekte, revalidatie of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid ontstaan. 
Wilt u aangenaam blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving, maar kunt u extra ondersteuning gebruiken? ZorgMies biedt daarvoor een oplossing; door de inzet van betrokken en betrouwbare zorgverleners die op een liefdevolle manier met cliënten omgaan.

Angelique Kalverda-Verbeek woont samen met haar man en zoon in Maartensdijk. Angelique: “Ik heb de laatste jaren als zelfstandig adviseur op het gebied van marketing en communicatie gewerkt. Daarvoor heb ik bij diverse marketing- en communicatiebureaus gewerkt als adviseur en projectmanager.  
Sinds een paar jaar ben ik actief als vrijwilliger bij verschillende organisaties en regionale initiatieven. En juist het persoonlijke contact met mensen – en écht iets kunnen betekenen voor iemand – spreekt me aan. Ik was op zoek naar een organisatie die ondersteuning biedt aan mantelzorgers, ouderen en mensen die extra aandacht, zorg of hulp kunnen gebruiken. En zo kwam ZorgMies Nederland op mijn pad. Ik wil graag mijn kennis en ervaring uit het bedrijfsleven bij ZorgMies inzetten.”

Wilt u kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u het gewoon een keertje uitproberen? Dat kan! Wij hebben geen lange wachtlijsten en kunnen u vaak direct helpen met uw wensen. Onze dienstverlening kan veelal vergoed worden vanuit een PGB.  ZorgMies staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige mantelzorg zodat alle cliënten passende hulp kunnen krijgen. ZorgMies De Bilt werkt in De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Westbroek en Groenekan. ZorgMies Zeist biedt hulp aan in Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz. 

Angelique Kalverda
06 - 25 17 12 57
debilt@zorgmies.nl
zeist@zorgmies.nl
www.zorgmies.nl 

Angelique Kalverda