20 jaar Country Line Dance in Maartensdijk

Auteur
Born Country

Op 1 september 2000 startte Jan en Jane Hendrikse in Maartensdijk hun Country Line Dance School Born Country. In februari 2001 van het eerste jaar hadden zij al 100 leden. In de loop van de 20 jaar zijn er vele avonden en dagdelen bij gekomen, zo zijn ze 4 avonden in de Vierstee te Maartensdijk, Daarnaast geeft Jane op de dag les in Soest, Bilthoven, Zeist, Maarssen, Maarssenbroek en Breukelen.

Jane is een gediplomeerd Country Line Dance Instructrice. Met veel plezier en enthousiasme staat zij voor de vele groepen, naast het Line Dancen geven Jan en Jane ook Couple Dance lessen.  In de regio zijn ze veel te zien tijdens demonstraties en workshop, o.a. op de oldtimer en markt dag in de Bilt (dit jaar gaat dat helaas niet door). 

Ook verzorgingshuizen doen een beroep op de line dancers, zo komen zij al 18 jaar bij de Bremhorst in Bilthoven. In Hotel de Bergse bossen zijn ze tijdens de vakantieweken voor 50+, een graag geziene gast. Eèn keer per jaar organiseren zij een 50+ Country Line Dance en Demonstratiedag, die altijd zeer druk bezocht wordt door allerlei dansers en groepen uit het hele land, van Leeuwarden tot o.a Hellevoetsluis, Apeldoorn.

Proefles
Na 20 jaar hebben Jan en Jane er nog steeds plezier in om iedereen een gezellig en ontspannen uurtje dansles te geven. U bent altijd van harte welkom voor een proefles in Maartensdijk of op 1 van de locaties, Wilt U meer informatie dan kunt u een mailtje sturen naar Jane Born.country@casema.nl 

Of neem een kijkje op de Foto en filmsite van Born Country of www.borncountry.eu  of het Youtube kanaal  van Jane Hendrikse. Natuurlijk kunt U ook altijd bellen: 0346-212817.

Onze leus is “Ga zwieren i.p.v. Zappen” Line dance is goed voor lichaam en geest, ontspanning door inspanning.

Jan en Jane Hendrikse
Fotograaf
Born Country