'Goed voor jezelf zorgen’ voor mantelzorgers

Datum
Auteur
Steunpunt Mantelzorg Zeist

Donderdag 22 april van 20.00 – 21.30 uur organiseert het Steunpunt Mantelzorg de online workshop ‘Goed voor jezelf zorgen’  door Inge Jager.

Mantelzorger zijn is niet altijd even makkelijk, je bent moe, hebt behoefte aan steun of je wilt juist rust. In deze workshop geeft Inge Jager vanuit herkenbare situaties heldere en inspirerende aanwijzingen die steun en/ of troost geven. Stap voor stap helpen deze zogenaamde recepten  klein geluk terug te brengen in je leven als (overbelaste) mantelzorger.

Als u zich aanmeldt voor 21 maart,  ontvangt u  voor 22 april gratis het boekje “Klein geluk voor de mantelzorger” van  Maria Grijpma en Inge Jager.

Online Workshops
Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn organiseert het Steunpunt Mantelzorg Zeist online bijeenkomsten, zie ook de agenda op de website www.mantelzorgzeist.nl. Hiervoor heeft men nodig een laptop/PC met camera, een geluidsbox en een (goede) internetverbinding. Is  dit niet mogelijk omdat u digitaal niet vaardig bent dan kunt  u een mail sturen naar  info@mantelzorgzeist.nl  of  bellen naar 030 – 6925319. We zoeken dan samen met u naar een alternatief.
 

Fotograaf
Pixabay
Mantelzorg