Walk&Talk: wandelend je volgende stap bespreken

Datum
Auteur
Bibliotheek Idea

Voor werkzoekenden die een volgende stap willen zetten, zijn van harte welkom bij workshop ‘De volgende stap’. 

Ellie Doorn van wandelcoachpraktijk De Groene Loper geeft op 10 maart tijdens de eerstvolgende Walk&Talk koffiepauze, een workshop die wandelend gedaan wordt. Aan de hand van de oplossingsgerichte methode gaat ze met de deelnemers in de buitenlucht aan de slag om te ontdekken wat de volgende stap van iemand is op weg naar de toekomst zoals de deelnemer die wil vormgeven. Door in de natuur en in beweging te zijn, zijn we creatiever en meer ontspannen. Daarnaast kan de natuur ook praktisch een helpende hand bieden. Natuurlijk maken we daar graag gebruik van in deze workshop! Ellie Doorn is Register Wandelcoach, en heeft zij haar coachpraktijk De Groene Loper in Driebergen.

In verband met de Coronamaatregelen houden we de groepjes klein en kan er gestart worden vanuit Zeist, Baarn, Bilthoven en De Bilt. 

Overzicht
Locatie: Zeist, Baarn, Bilthoven en De Bilt
Datum: 10 maart (iedere 2e woensdag van de maand)
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Prijs: Gratis
Meer informatie en aanmelden: www.ideacultuur.nl/Walk&Talk
Graag bij de aanmelding het mobiele telefoonnummer van de deelnemer(s) vermelden.

Op ruim 90 bibliotheeklocaties worden maandelijks Walk&Talk bijeenkomsten georganiseerd. Het doel van Walk&Talk is het ontmoeten van je (tijdelijke) collega werkzoekenden. Van hen krijg je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen!

Wat is een Walk&Talk
Walk&Talk is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Walk staat voor in beweging blijven in je zoektocht naar werk, Talk staat voor er samen over praten. Er worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken en er is ruimte om te netwerken. Je kunt ervaringen delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je kunnen helpen in je zoektocht naar een geschikte baan.
 

Fotograaf
Joyce Reimus / HLP Images
Walk & Talk wandeling