Zoom workshop Thuisonderwijs en Huiswerk

Datum
Auteur
Ouders Lokaal De Bilt

Nu de scholen nog steeds dicht zijn wordt er als ouder van je verwacht dat je je kind ondersteunt met het thuisonderwijs. Daarbij wordt er niet van je verwacht dat je hetzelfde programma draait als op school. Dat kan ook helemaal niet. Je hebt waarschijnlijk nog je eigen baan, meerdere kinderen en allerlei andere dingen die je moet regelen. Oh ja en je bent ook geen docent, dat is een vak. 

Thuisonderwijs tijdens de Corona uitbraak is een unieke situatie, voor ouder, kind en school. Het kan dus heel goed zo zijn dat het wat minder gestroomlijnd loopt thuis. Wat is handig om wel of niet te doen in het begeleiden van je kind(eren) en wat is de ervaring van andere ouders? Hoe kan je je kind(eren) het beste ondersteunen met hun thuisonderwijs en huiswerk? Dit en meer is gesprek van onderwerp tijdens deze interactieve workshop. In haar online huiswerkklas heeft Karin veel kinderen opgevangen de afgelopen tijd. Zij deelt deze avond graag haar bevindingen hoe jij als ouder op deze uitzonderlijke situatie kunt inspelen. Ook is er ruimte voor vragen en eventuele zorgen. Karin zal daar zoveel mogelijk antwoord op geven.

Ouders voor ouders
Deze Zoom-Workshop wordt begeleid door Karin Loogman. Karin heeft ervaring als docent, begeleidt kinderen bij hun huiswerk en heeft zelf drie pubers in huis. Ze weet hoe gefrustreerd kinderen en ouders van huiswerk kunnen raken, juist in deze bijzondere tijd. Ze deelt graag haar kennis en ervaring tijdens deze workshop.

Zoom Workshop
Met Zoom.us kun je met elkaar videobellen. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding. Na aanmelding krijg je de zoomlink per mail toegestuurd. Omdat de zoom workshop net als onze andere workshops interactief is, hanteren we een maximum van 15 deelnemers. Je kan je aanmelden via de website: debilt.ouderslokaal.nl

Zoom workshop Thuisonderwijs en Huiswerk
Datum:  Maandag 1 februari 2021
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: zoom-in vanuit je huis

Workshop thuisonderwijs