Online infobijeenkomsten Heel Zeist Isoleert (en ventileert)

Auteur
Mijn Groene Huis

Mijn Groene huis informeert bewoners van de gemeente Zeist ook in de eerste maanden van het nieuwe jaar weer over isoleren, ventileren en de collectieve isolatie-actie ‘Heel Zeist Isoleert’. 

Er zijn online webinars gepland op 27 januari, 18 februari en 17 maart. Tijdens de avond wordt ook de landelijke Subsidieregeling voor isolatie per 1 januari uitgelegd. Daarnaast vertellen we bewoners over hoe ze, als ze gaan verbouwen rekening kunnen houden met beschermde diersoorten die mogelijk in hun huis wonen. De informatieavond start om 20.00 uur. Aanmelden is verplicht en kan via www.heelzeistisoleert.nu

Mijn Groene Huis helpt huiseigenaren in de gemeente Zeist met het maken van de goede keuze bij het isoleren van de woning. Extra aandacht besteden we aan ventilatie. Want isolatie en ventilatie zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar in een warm en comfortabel huis met een gezond binnenklimaat. En niet onbelangrijk: isoleren zorgt voor een flinke besparing op de energiekosten. 

De presentatie over isolatie wordt gedaan door isolatiedeskundige Frank de Vries. Hij heeft al honderden huizen in Zeist bezocht en kent de lokale situatie heel goed. Annemiek Verstappen van Mijn Groene Huis vertelt over de collectieve actie, de subsidie- en financieringsmogelijkheden en over diervriendelijk (ver)bouwen. Beschermde diersoorten als de gierzwaluw, de vleermuis en huismus kunnen hun nest bouwen in een huis. We informeren bewoners over de maatregelen die ze tijdig kunnen nemen om de dieren niet te verstoren én de planning door te laten gaan. 

Voor de collectieve actie is Van de Bunt Isolatietechniek geselecteerd en ligt er een aantrekkelijk collectief aanbod voor vloer-, bodem- en spouwmuurisolatie. Meedoen met de collectieve actie levert prijsvoordeel op. En als buren eveneens besluiten hun woning te isoleren levert dat nog extra voordeel op.

Lees meer over de isolatiemogelijkheden, advies en de collectieve actie op www.heelzeistisoleert.nu

Mijn Groene Huis
Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en dé onafhankelijke partij van de gemeente Zeist (Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide) die huiseigenaren helpt bij het energiezuiniger maken van hun huis. Mijn Groene Huis ontvangt hiervoor van de gemeente Zeist een subsidie. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu en vind ons op Facebook, Twitter, Nextdoor en Instagram: @mijngroenehuis
 

Heel zeist isoleert