Bijzonder mooi jaar voor de Voedselbank Zeist

De steun uit de samenleving voor de Voedselbank Zeist was dit jaar overweldigend. Het hele team bestaande uit voedselverzamelaars, chaufferen, magazijnmedewerkers, winkelassistenten, sorteerders coördinatoren, beoordelaars en bestuur zijn zeer dankbaar dat zij dit werk voor gemiddeld 130 gezinnen van een prachtige aanvulling op hun wekelijkse voedselboodschappen hebben kunnen verstrekken.

Naast de morele steun via complimenten bij de maandelijkse winkelinzamelingen of recentelijk het stemmen voor ons rond de vrijwilligersprijs 2020 was er de concrete ondersteuning met het schenken van voedsel, drogisterij waren en of geldelijke donatie. Het is onmogelijk om de kerken, serviceclubs, gemeente, scholen, buurten, particulieren met kleine en grote bedragen, goede doelen, winkels in verschillende soorten en maten met talloze producten en faciliteren bij onze acties en last but not least de publieke media.

Het was een bijzonder jaar. Alle medewerkers zijn apentrots dat ze het  dit corona-jaar hebben kunnen doorwerken. Iedereen persoonlijk bedanken is onhaalbaar daarom langs deze weg en zij wensen iedereen  allemaal een prettig en vooral gezond 2021

Voedselbank logo