Nieuwjaarsfeest gemeente Zeist te volgen op TV

Auteur
Gemeente Zeist

Op maandagavond 4 januari om 20.30 uur zendt Slotstad RTV in samenwerking met de gemeente Zeist een speciale nieuwjaarstalkshow getiteld ‘Samen Zeist’ uit. 

De talkshow is een alternatief voor het jaarlijkse Nieuwjaarsfeest in Slot Zeist. Presentator Daan Warnas gaat in de studio in het Beauforthuis in gesprek met spraakmakende gasten over hun visie op 2021. Mensen die verbinden en voor Samen Zeist staan. Razende reporter Liselot van Elsen struint de gemeente Zeist af op  zoek naar hoopvolle verhalen. Ze bezoekt onder anderen kunstenaars, ondernemers en sporters. En natuurlijk kijken we naar de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak van burgemeester Koos Janssen.

Het nieuwjaarsfeest van de gemeente Zeist wordt elk jaar gevierd in Slot Zeist. Inwoners, gemeenteraadsleden, medewerkers van de gemeente en diverse partners uit de samenleving ontmoeten elkaar daar om te proosten op het nieuwe jaar. Vanwege de strenge coronamaatregelen kan het nieuwjaarsfeest in die vertrouwde vorm dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom vindt het nieuwjaarsfeest deze keer via Slotstad RTV plaats in de huiskamers van Zeist. De nieuwjaarstalkshow wordt zonder publiek opgenomen.

Vanaf zaterdag 2 januari staat het volledige programma op www.zeist.nl en op www.slotstad.nl. Na maandag 4 januari wordt de show een week lang dagelijks herhaald op Slotstad RTV.

Frequenties
Slotstad RTV ontvangt u in de gemeente Zeist op de volgende kanalen:

  •     KPN 1467
  •     T-Mobile 848
  •     Ziggo 40
     

Ook online is de uitzending te volgen via Slotstad.nl.

Op de foto: Daan Warnas en Liselot van Elsen van Slotstad RTV.

 

Daan Warnas en Liselot van Elsen van Slotstad RTV
Fotograaf
Willem Jan Ritman