Rozen zorgen voor 'wijkgeluk' bij inwoners De Bilt

Auteur
Redactie

Geef een roos met een persoonlijke boodschap aan een buurtgenoot. Want waarom wachten met iets aardigs zeggen als het ook vandaag kan? Dit is de aftrap van het project 'WIJ(K) GELUK', met als doel het creëren van geluksmomenten en het stimuleren van contacten tussen wijkbewoners in de gemeente De Bilt.

Heleen André de la Porte, projectleider van 'WIJ(K) GELUK', vertelt: “Zo eenvoudig kan het zijn. Geef geluk door en maak zo je buurt een klein beetje mooier”. Ze legt uit hoe belangrijk het is om naar elkaar om te kijken. "Juist dichtbij in je eigen straat of wijk, in deze tijd waarbij afstand houden noodzakelijk is. Laat je buurtgenoten weten dat ze er niet alleen voor staan. Het project brengt lichtpuntjes en nodigt iedereen van harte uit om mee te helpen."

'WIJ(K) GELUK' is een initiatief van het KunstenHuis, Dynamo Advies en Samen voor De Bilt. Het project wordt financieel ondersteund door Tap DELA Bilthoven, Gemeente De Bilt, Stichting Mens en zijn Natuur en Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Ook wijkgeluk brengen in je eigen wijk? Kijk op www.actiefindebilt.nl onder de button 'WIJ(K) GELUK'. Daar vind je ook de contactgegevens van projectleider Heleen André de la Porte.

vader en dochter ontvangen roos
Fotograaf
Samen Voor De Bilt