Naschoolse muzieklessen in Maartensdijk

Auteur
KunstenHuis

De Martin Luther King School in Maartensdijk biedt muzieklessen aan i.s.m. KunstenHuis Muziekschool. 

Vanaf maandag 7 september is er voor inwoners van Maartensdijk de mogelijkheid om muzieklessen te volgen in hun eigen woonplaats. Op veler verzoek zet de Martin Luther Kingschool haar deuren open om naschoolse muzieklessen te kunnen volgen.  Kijk snel welke lessen er komen en schrijf je in.

Muziekkracht van 6 tot 8 
Op maandagmiddag zal docent Julie Gros om 14.30 uur starten met de kindercursus Muziekkracht van 6 tot 8. Muziekkracht is voor veel kinderen de eerste stap in een mooie muzikale loopbaan. Samen in een groep van tenminste vier en maximaal acht kinderen, ontdek je het plezier van muziek maken. Spelenderwijs leer je de muzikale taal met zingen, bewegen en creatieve spelletjes. Zo krijg je de muziek echt in je lijf. 

Kinderkoor Dreamkids
Daarnaast start op maandagmiddag om 15.15 uur een nieuwe kinderkoor met de naam Dreamkids, eveneens o.l.v. Julie.  Met veel plezier en met veel enthousiasme zal er een divers repertoire worden gezongen.

Individuele muzieklessen op verschillende dagen
Op de maandagmiddag worden er door Julie ook individuele pianolessen aangeboden. Op donderdagmiddag zal Frank Linschoten celloles komen geven. En vanaf woensdagmiddag 28 september kun je ook voor blokfluitlessen terecht in Maartensdijk. 
Kijk op onze website voor alle informatie over de muzieklessen in Maartensdijk en schrijf je in voor een proefles of een opstapcursus van vier lessen. www.kunstenhuis.nl/muziek
 

Viool
Fotograaf
Ruben Jorksveld