Wandelschoenen zeer in trek tijdens corona

Auteur
George In der Maur Beterlopenwinkel

De corona tijd, voor iedereen is het even aanpassen. 

Wat ik vooral merk bij ons in de winkel is dat er heel veel mensen zijn die in een keer niet meer naar de sportscholen konden of naar de fysiotherapeut en opzoek gingen naar een alternatief en dan kwamen ze tot de conclusie dat wandelen juist een heel goed alternatief is. En om drukke plekken te vermijden merken we dat deze trend zich doorzet.

Juiste kennis in huis
Als je wilt gaan wandelen dan is het natuurlijk van belang dat je dat op schoenen doet die goed zijn voor je voeten maar ook voor je lichaamshouding. Bij de Beterlopenwinkel hebben wij hiervoor de juiste kennis en schoenen in huis. Zo beginnen wij altijd eerst met het maken van een 3D voetscan om jou voetstand in kaart te brengen. Daarna gaan we de voeten handmatig opmeten en is het tijd om schoenen te gaan passen. 

Alles onder 1 dak
Je kan bij George In der Maur Beterlopenwinkel ook een afspraak maken bij de Podotherapeut of de Orthopedisch schoentechnieker als jouw voeten meer nodig hebben dan alleen de juiste schoenen. Hiervoor kun je bellen met 0346-259459. Samen zorgen wij ervoor dat lopen weer beter gaat en leuk wordt. 

De nieuwe najaarscollectie is binnen! Hier vind je merken als Finn Comfort, Durea, Solidus, Think, Meindl, Mizuno, Craft en vele andere. Neem eens een kijkje op www.beterlopenwebwinkel.nl en laat je verrassen.
 

George in der Maur
Fotograaf
George In der Maur Beterlopenwinkel