Geen Marktdag met Oldtimers De Bilt

Auteur
Marktdag De Bilt

Met pijn in ons hart, hebben we besloten dat de Marktdag met Oldtimers De Bilt op 12 september 2020 niet doorgaat.  De veiligheid en de gezondheid van onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers staat voor op.

Vorig jaar konden we tijdens een zeer mooie dag genieten van de bijna 200 oldtimers, De historische bussen, de braderie en de rommelmarkt. Het uitzicht vanaf de toren van de Dorpskerk gaf een mooie blik over onze omgeving en alle bedrijvigheid in het oude dorp. Mijmerend over vorig jaar kijken we ondanks alles wat er speelt in de wereld toch weer uit naar volgend jaar. In 2021 staat de markt D.V. gepland op zaterdag 11 september.

Als organisatie van de Marktdag met Oldtimers hebben wij voor dit jaar wel een ludieke actie bedacht, zodat wij volgend jaar weer een mooi evenement kunnen organiseren. Wij geven eenmalig het digitale magazine GENIET! uit. De mooie dingen die we de afgelopen jaren rondom de oldtimers hebben georganiseerd heeft geleid tot een bijzonder magazine van 60 pagina’s.

GENIET!, beleef en herbeleef al het moois van de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren. We bieden u 8 mooie autoroutes door Midden-Nederland. Alle routes van 2012 tot en met 2019. Daarnaast nog 2 extra routes, de zogenaamde “Rondjes De Bilt”. Samen 10 routes. 
De moeite waard
Naast de routes is dit magazine ook de moeite waard om door te lezen. GENIET! van de wetenswaardigheden van de omgeving en van auto’s die meereden op de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren.  GENIET! van de foto’s.  GENIET! deze zomer met uw gewone auto of oldtimer van één of meerdere routes in het magazine. 

Bestellen
Het digitale magazine van GENIET! kost € 14,50 en bestelt u via de website www.oldtimerdagdebilt.nl. Bestellen is mogelijk tot 15 september. 
 

Marktdag met Oldtimers
Fotograaf
Marktdag De Bilt