Winterschool voor ondernemers: online marketing

Je hoeft deze winter als ondernemer zeker niet stil te zitten, want het hulpprogramma van Nu Digitaal wordt in samenwerking met de Google Digitale Werkplaats uitgebreid met een ‘Winterschool’. 

Tijdens de Winterschool geeft Google een serie praktische online marketing webinars met handige tips voor ondernemers.

De Winterschool gaat van start op woensdag 25 november en loopt t/m vrijdag 11 december en zal bestaan uit 4 webinars. De online webinars worden begeleid door professionele trainers. Alle ondernemers uit de provincie Utrecht mogen gratis deelnemen aan de webinars. Dit is een aanvullende service als onderdeel van het totale hulpprogramma van Nu Digitaal. 

Tijdens De Winterschool worden er 4 webinars gegeven met uiteenlopende onderwerpen. Je leert in de webinars onder andere hoe je content creëert voor social media, hoe je optimaal gebruik maakt van Google Mijn Bedrijf, hoe je kan starten met SEA en meer kan halen uit e-mailmarketing. Het zijn 4 praktische webinars die voor alle ondernemers geschikt zijn en die vooral in deze bijzondere tijd extra handvatten geeft om direct toe te passen in de online marketing strategie. 

Het hulpprogramma van Nu Digitaal is succesvol van start gegaan in september en heeft inmiddels al meer dan 1.200 online marketing rapportages voor ondernemers gegenereerd, meerdere masterclasses gehost en tientallen ondernemers van 1-op-1 begeleiding voorzien. Op 16 november vindt de masterclass ‘Hoe bouw je een sterk merk’ nog plaats, waarna eind november de Winterschool van start gaat. 

Link: Schrijf je in voor het Nu Digitaal hulpprogramma met o.a. toegang tot ‘de Winterschool’ via onderstaande link: https://utrecht.nudigitaal.nl/winterschool

Inmiddels heeft gemeente Zeist zich ook bij dit initiatief aangesloten.

Digtale winterschool
Fotograaf
pixabay