Warme soepen, koffie & more to-go @Bubbles

ADVERTORIAL: Sinds de laatste sluiting van de horeca hebben alle ondernemers in de Bilt & Bilthoven zich veerkrachtig getoond. 

We zien de lekkerste menu’s, de meest luxe borrelplanken en heerlijke maaltijden  langs komen bij andere horeca ondernemers. Bij onze Bakery zijn de luxe belegde broodjes & sapjes niet aan te slepen. Maar het wordt kouder, en waar we hiervoor konden neerstrijken op een bankje, lopen we nu in de heerlijke herfstwind met een broodje in het vuistje buiten.

Warme soep to-go?
Tijd voor de volgende stap dachten we zo, daarom hebben we vanaf deze week bij de Bakery warme soepen, van Dobben kroketten & more to-go. Zo kunt u niet alleen de lekkerste maaltijden, quiches en beleg mee nemen voor thuis maar kunt u tijdens het winkelen ook even opwarmen met een huisgemaakte kom soep.

Liever online?
Ook hebben we onze online omgeving helemaal klaar voor de veilige shop ervaring. We hebben er voor gekozen om de taarten, de bloemen en de home artikelen zo te fotograferen dat u het idee heeft dat u in onze winkel staat. O ja, we pakken het zo mooi in dat u bij ontvangst altijd even extra blij bent.

Bubbles & More, De Kwinkelier 1, Bilthoven 

Bubbles & More
Fotograaf
Roos Klijn