Start Irene Badminton in HF Witte Centrum

De donderdagmorgen (DOMO) groep van badmintonvereniging Irene uit Bilthoven had onlangs haar jaarlijkse uitje. Deze keer in Sportcentrum Kees in Bilthoven. Het was een gezellige samenzijn met een optreden van cabaretduo 'Theater Franje' uit De Bilt.

Vanaf 7 september spelen wij in de sporthal van het HF Witte Centrum in De Bilt. Wij zijn de gemeente De Bilt erkentelijk voor de snelle hulp die geboden is bij het vinden van een andere sporthal, nu wij dit seizoen niet meer in de Kees Boeke-hal terecht kunnen. Want…ook de gemeente De Bilt stimuleert het bewegen van met name ouderen en laat dat nu precies zijn wat Badminton Vereniging Irene doet!

Er wordt wekelijks gebadmintond op donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. Het seizoen loopt van september tot juni, dus 10 maanden. En als je wilt kun je eerst beginnen met fitheidstraining onder leiding van een zeer ervaren trainer. 

Stuur eens een mailtje en kom vrijblijvend een keer kijken en sfeer proeven. Voor informatie kun je terecht op onze website www.irenebadminton.nl of mail naar info@irenebadminton.nl

Foto: gezellig samenzijn van de DO(nderdag) MO(rgen) groep van Irene Badminton Bilthoven

Gezellig samenzijn van de DO(nderdag) MO(rgen) groep van Irene Badminton Bilthoven