Ontdek het Sport & Cultuur Festival in Zeist

Voorheen was dit evenement bekend onder de naam Sport Markt. Tijdens dit festival is er van alles te zien en te doen voor het publiek; men kan meedoen aan diverse demo’s en clinics, er is een afwisselende programmering te zien op het podium en – niet geheel onbelangrijk - jong en oud kan zich ter plekke laten informeren door de diverse aanbieders over hun sportieve of culturele aanbod en zich zelfs ter plekke aanmelden!

Hoe, wat, waar?
Datum: zaterdag 19 augustus 2023
Tijden: 11:00 - 16:00 uur
Locatie: Slotlaan, Zeist

Organisatoren Bo Hendriksen namens Uit in Zeist en John van Hoeven namens Sportief Zeist kijken uit naar deze eerste gezamenlijke editie. “We hebben een mooi en divers programma samengesteld met vele aanbieders uit de gemeente. Het beloofd een prachtige dag te worden en we kijken ernaar uit om er een gezellige middag van te maken met elkaar!”

Leuk weetje!
Het Sport & Cultuur Festival trekt dit jaar samen op met de Walk Art Markt, een jaarlijks terugkerend kunst evenement welke in het Walk Art park plaatsvindt en goed is voor duizenden bezoekers. Daarnaast vindt het Mosselfestival plaats in het centrum en start en finisht de Utrechtse Fietsvierdaagse plaats van 16 t/m 19 augustus in Zeist.
Zaterdag 19 augustus barst het in centrum Zeist los!

Sport en Cultuur Festival