Geslaagd slottoernooi voor DOMO groep Irene Badminton

De donderdagmorgen (DOMO) groep van badmintonvereniging Irene uit Bilthoven had onlangs het jaarlijkse slottoernooi. Eerst weer de warming-up om de spieren los te maken, daarna het toernooi met leuke prijzen en daarna gebak! Heel gezellig en ook zeer sportief!

Er wordt wekelijks gebadmintond in de Kees Boeke sporthal in Bilthoven op donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. Het seizoen loopt van september tot juni, dus 10 maanden. En als je wilt kun je eerst beginnen met fitheidstraining onder leiding van een zeer ervaren trainer, dus waar wacht je nog op? Zowel dames als heren zijn welkom! En Irene Badminton wil graag jongeren en ook ouderen stimuleren om meer (of weer) te gaan sporten! 

Stuur eens een mailtje naar ons en kom vrijblijvend een keer kijken en sfeer proeven; senioren (55-plus) op donderdagochtend, overige senioren op dinsdag- en vrijdagavond en de jeugd ook op vrijdagavond. Iedereen is zeer welkom! Of je nu een geoefend speler bent of niet, dat maakt niet uit. Voor informatie kun je terecht op onze website www.irenebadminton.nl of mail naar info@irenebadminton.nl

Slottoernooi Irene Badminton