Toneelgroep West-End speelt 1000 zalen

Datum
Einddatum

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni speelt Toneelgroep West-End de theaterproductie 1000 Zalen van Bo Tarenskeen in een regie van Maike Pijnappel.

Een professor die in de verkeerde zaal aan het verkeerde publiek de verkeerde lezing geeft. Cursisten die in de verkeerde zaal bij de verkeerde mentor de verkeerde cursus volgen. Verdwaalde dansers, mislukte theologen en gedesillusioneerde bosgeesten. Uiteindelijk meer dan dertig personages in een gerenommeerd conferentiecentrum: De Leeuwenrots. Een reusachtig zalencomplex toegerust voor alle doeleinden – op één na. 1000 Zalen is een licht-absurdistische theatervoorstelling waarin velen op zoek zijn, maar weinigen vinden.

Toneelgroep West-End speelt deze bijzondere voorstelling op zaterdag 3 juni om 20.15 uur en op zondag 4 juni om 14.00 uur in Theater Figi in Zeist (Willem Pijperzaal). Tickets à € 15 zijn te koop via www.toneelgroepwest-end.nl/tickets en aan de deur voor aanvang van de voorstelling.

Toneelgroep West-End uit Zeist maakt sinds 1971 met hart en ziel theaterproducties. Lokaal toneel van ‘professioneel amateurniveau’ voor een trouw publiek. Behalve eenakters in de regio, zijn ook de jaarlijkse voorstellingen in Figi sinds 1996 niet meer weg te denken.

Fotograaf
Toneelgroep West-End
Toneelgroep West-End