Beleef de wereld in één dag op Festival Blikopener 

Datum

Op zaterdag 3 juni 2023 is landgoed Jagtlust het toneel voor een werelds feest voor alle inwoners van Gemeente De Bilt. Maak kennis met alle culturen, nationaliteiten, overtuigingen en religies die onze regio rijk is. 

Programma
Er is een doorlopend programma met theater, muziek, films, verhalen en creatieve doe-activiteiten  voor jong en oud. Dans mee met de Silent Disco vol wereldmuziek, van Marokko tot Indonesië... Vraag alles wat je ooit wilde weten in de Levende Bibliotheek. Luister vanuit een heerlijk comfortabele loungestoel naar spoken word en geniet van de beste singer-songwriters uit Iran, Gambia en Turkije.

Foodtrucks en interculturele markt
Op Festival Blikopener staan foodtrucks met eten uit alle windstreken. Neem je smaakpapillen mee op reis en proef culinaire wereldwonderen uit Syrië, Turkije, Suriname en (her)ontdek de oer-Hollandse pannenkoek! 

Doe mee!
Wil jij iets laten zien uit jouw eigen achtergrond? Dit is het moment om rituelen, muziek, dans of traditionele kleding uit jouw cultuur te delen. Meld je voor 19 mei aan via het formulier op www.festivalblikopener.nl of stuur een mail naar info@hetweeshuisvandekunst.nl om een plek op het Blikopener-podium te reserveren.

Het festival vindt plaats op 3 juni van 12.00 tot 19.00 uur op de Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven en is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op  www.festivalblikopener.nl en volg ons op Instagram en Facebook.  

Blikopenen