Herdenkingsconcert in het Walkartpark

Datum

Donderdagavond 4 mei bent u van harte welkom bij een gratis toegankelijk herdenkingsconcert in de Oude Kerk te Zeist, na de Dodenherdenking in het Walkartpark. Burgemeester Koos Janssen opent de avond om 21.00u met een persoonlijk woord.

Solistenkwartet 'Sacred Singers' en de Zeister musicus Wouter Harbers voeren vervolgens het indrukwekkende Requiem van Fauré uit. De musici traden eerder samen op in het Concertgebouw. De begeleiding wordt gedaan door de strijkers van het Bach Quartet, o.l.v. violist Robert Cekov. Wouter bespeelt deze avond een Frans drukwindharmonium. Vooraf wordt het meeslepende Adagio van Barber uitgevoerd. Dit herdenkingsconcert wordt georganiseerd door Stichting Zaterdagmiddagconcerten Zeist, in samenwerking met het 4 en 5 mei comité, Stichting CultuurZeis en de gemeente Zeist.

We hopen u zo een mooie manier aan te bieden om deze avond vorm te geven. Van harte welkom! Reserveren kan via www.zaterdagmiddagconcertenzeist.nl, maar is niet per se noodzakelijk (tickets zolang de voorraad strekt).

Fotograaf
Fred Manschot
Herdenkingsconcert in het Walkartpark