Walk Art Markt 2023: doe mee met een kraam! 

Op zaterdag 19 augustus organiseert Cultuur Zeist de Walk Art Markt in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist. Dit jaar is uniek vanwege de combinatie met het Sport- en Cultuurfestival in de directe omgeving van het park. Dat betekent een nóg groter en rijker aanbod voor jong en oud en méér publiek. Aanmelden voor een kraam kan tot 30 april. Wees er snel bij want de belangstelling is meestal groot!

De Walk Art Markt staat zoals altijd weer garant voor wervelende muziekoptredens en een gevarieerd aanbod van kunst en kunstnijverheid. Maar dit jaar is extra bijzonder. Want tegelijkertijd vindt het Sport- en Cultuurfestival plaats waarbij alle Zeister (sport)verenigingen de mogelijkheid krijgen zich te presenteren in de omgeving van het Walkartpark. Twee unieke evenementen dus op één dag die elkaar mooi aanvullen en ongetwijfeld veel publiek gaan trekken. Daar kun je als kraamhouder extra van profiteren!

Breed publiek van jong en oud
Ben jij actief op het gebied van kunst en kunstnijverheid en wil je jouw aanbod onder de aandacht brengen van een breed publiek van jong en oud? Huur dan een kraam op de Walkartmarkt! Je kunt je hiervoor tot 30 april aanmelden via de website van CultuurZeist. De kosten bedragen € 65,-- per kraam, inclusief twee koffiebonnen. Rond half mei hoor je of je een kraam krijgt toegewezen. Doe mee en meld je aan!

Alle informatie over de Walk Art Markt en hoe je je kunt aanmelden voor een kraam, vind je op onze website www.cultuurzeist.nl onder de knop ‘Evenementen’.  
 

Walk Art Markt
Fotograaf
Pien van den Bosch