Vier het voorjaar op landgoed Oostbroek in De Bilt

Op zondag 16 april 2023 tussen 11.00 - 16.00 uur zorgen vrijwilligers van Utrechts Landschap voor een gezellige dag op landgoed Oostbroek.

Wat valt er te doen voor de kinderen: Uiteraard hebben we weer een leuke knutsel bedacht en een nieuwe puzzelwandeling over het landgoed samengesteld. In de boomgaard staan leuke spelletjes en vanaf de vlonder kan in de sloot naar waterdiertjes gezocht worden. Na al die activiteiten is het lekker uitrusten op het terras met sap en iets lekkers en voor de heel lekkere trek is Bram er met zijn pannenkoekenkraam.

Voor de (groot)ouders is er natuurlijk ook een plekje op het terras voor koffie, thee, een sapje en iets lekkers. Maar misschien lusten zij ook wel een pannenkoek. ‘t Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes.

In de kruidentuin is iemand aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Ontdek landgoed Oostbroek
Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het Prinses Maxima Centrum aan de Bunnikseweg 45a te De Bilt. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. Kom langs en ontdek één van de unieke gebieden van Utrechts Landschap. 

De toegang is gratis. Kom bij voorkeur met de fiets! Parkeermogelijkheden zijn beperkt.

Voorjaarsmarkt Landgoed Oostbroek