Mae Brown, North Sea Jazz kwaliteit in Pomp 41

Datum

Mae Brown heet de band van frontvrouw Anne May de Bruyn Prince. Haar druk bezochte Valentijns optreden in Pomp 41 was al een waar succes. Het was een groot genoegen om haar te horen zingen. Haar stem werd door toehoorders spontaan vergeleken met die van Diana Ross. Toen kwetsbaar semi akoestische begeleidt door één gitaar, 26 maart a.s. met haar band in volledige bezetting. Mae Brown is een klein collectief van ervaren en gepassioneerde muzikanten, die de nodige meters hebben gemaakt met diverse formaties in binnen- en buitenland, met sterk uiteenlopende muzikale roots denk aan zydeco, louisiana, gospel, blues en pop. Hun inspiratie halen ze uit de late jaren 60/70, songs van Bonnie Raitt en Koko Taylor tot Keb Mo.  Met wat extra 'Mae Voodoo' wordt dat een onweerstaanbare soulvolle mix van stijlen.

Biltse fans hadden van een in Spanje toerende Anne May een optreden bijgewoond en aan de organisator gevraagd of Pomp 41 haar voor een concert wilde uitnodigen. Ook komende nazomer is Anne May weer volop in Spanje te vinden.

Door zoon en kleindochter opgegeven heeft Anne May meegedaan aan The Voice Senior seizoen 2020-2021 waar ze het tot aan de halve finale gebracht en vanzelfsprekend kreeg ze heel positieve feedback van de vakmensen.  Anne May: Het belangrijkste is dat het verhaal van het lied, zo persoonlijk en geloofwaardig mogelijk over gebracht wordt. Wil je dat ervaren kom dan op 26 maart a.s. tussen 14.00 - 16.00 uur naar Pomp 41 Dorpsstraat 41 De Bilt, zodat je het zelf kan beoordelen. Aan Anne May zal het niet liggen, want die zingt iedere keer opnieuw weer de sterren van de hemel te zingen.

Toegang is gratis.

Leden Mae Brown
Anne May de Bruyn Prince - Zang
Roel Weggemans - gitaar
Gerard Couprie - toetsen
Rob Verheem - bas
Robert Zimberlin - drums
Eric van Tellingen - licht en geluid

Mae Brown