Kom Buurten in Buurtkamer Molenkamp

De Activiteitenruimte van MENS De Bilt, Molenkamp 60, is omgedoopt tot Buurtkamer Molenkamp. Deze Buurtkamer is een ontmoetingsplek met inloopmomenten en activiteiten die naast ontmoeting gericht zijn op het versterken van je eigen netwerk. De activiteiten worden veelal georganiseerd door vrijwilligers en inwoners uit de buurt. Iedereen is er welkom. 

Tijdens de inloopmomenten kan je onder het genot van een kopje koffie of thee bijvoorbeeld de krant lezen of een gesprek voeren met de overige aanwezigen. Gezamenlijk een spelletje spelen is ook mogelijk. En wie weet ontmoet je mensen met dezelfde interesses en ontstaat er een leuk idee voor een gezamenlijke activiteit. Wij kunnen helpen bij het organiseren daarvan.
Twee keer in de maand op maandagmiddag kan er meegedaan worden met een creatieve workshop. Deze worden georganiseerd door onze vrijwilliger Wendy. Hiervoor is het wel nodig om je van te voren op te geven in verband met de aanschaf van materialen. Op onze website onder ‘Kopje gezelligheid met vleugje creativiteit’ is te lezen welke workshops gegeven worden.

Tijdens de inloopmomenten is er een vrijwillige gastvrouw/heer aanwezig om je te ontvangen en te zorgen voor een kopje thee/koffie. Wij bieden het eerste kopje gratis aan. Voor een deel van onze inloopmomenten zijn we nog op zoek naar vrijwillige gastvrouwen/heren. Vind je het leuk om ons te helpen, neem dan snel contact op met Wilma van Poelgeest: w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl of 06-47296337.

De wekelijkse inloopmomenten zijn op maandag- en woensdagmiddag 14.00-16.00 uur en vrijdagochtend 10.00-12.00 uur. Of op de laatste donderdagavond van de maand 19.15-21.15 uur (23-45 jaar). 

Zien we je binnenkort een keer langskomen?

Buurtkamer Molenkamp