KunstHappen in de voorjaarsvakantie

Zingen, dansen, theater en kunst maken: kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen in de voorjaarsvakantie meedoen aan verschillende creatieve activiteiten. KunstenHuis Idea organiseert van 27 februari t/m 3 maart KunstHappen! 

KunstHappen
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er op dinsdag 28 februari KunstHappen in Het Lichtruim in Bilthoven en op donderdag 2 maart in De Egeling in Zeist. De workshopdag is van 9:00 tot 14:00 uur en is gevuld met leuke activiteiten. Kinderen volgen vier verschillende workshops van elk 45 minuten, verdeeld over de disciplines van KunstenHuis Idea: muziek, dans, theater en beeldende kunst. 

Mini KunstHappen
Ook voor de jongste kinderen zijn er leuke workshops. In zowel Bilthoven als Zeist kunnen kleuters (4 tot 6 jaar) op woensdag 1 maart meedoen met Mini KunstHappen. Deze ochtend begint op 9.00 uur en duurt tot 11.30 uur. De kinderen gaan hier vooral samen dansen en muziek maken. 

KunstenHuis Idea organiseert KunstHappen elke voorjaarsvakantie en herfstvakantie. Bij KunstHappen kunnen kinderen nieuwe dingen proberen, zich creatief uitleven en veel plezier maken met leeftijdsgenootjes. Ook dit jaar belooft het weer een creatief feestje te worden voor alle deelnemers; schrijf je kind snel in, want er is beperkt plek. Naast Bilthoven en Zeist is er op andere dagen ook (Mini) KunstHappen in Soest.

Praktisch
KunstHappen: 
9.00 – 14.00 uur | € 35,- per kind, inclusief snack en limo (lunch zelf meenemen)
dinsdag 28 februari in Bilthoven en donderdag 2 maart in Zeist
Mini KunstHappen: 
9.00 – 11.30 uur | € 20,- per kind, inclusief snack en limo
woensdag 1 maart in Bilthoven en in Zeist

Locaties: 
Het Lichtruim, Planetenplein 2 in Bilthoven
De Egeling, Egelinglaan 2b in Zeist
Meer informatie en aanmelden: www.kunstenhuisidea.nl/kunsthappen

Kunsthappen
Fotograaf
Ruben Jorksveld