Start leesclub kunstgeschiedenis in Zeist

Rubens, Breitner, Art nouveau en Dada... Er zijn zoveel interessante kunstenaars en stromingen om je in te verdiepen. Probeer eens een leesclub kunstgeschiedenis. Want samen over kunst praten is leuk én verrijkend. Wil je weten of een leesclub kunstgeschiedenis iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op 28 februari in Kunstenhuis Idea te Zeist.

Senia organiseert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Er zijn leesclubs voor uiteenlopende genres, van literatuur tot filosofie en geschiedenis.

Informatiebijeenkomst in Kunstenhuis Idea
Ervaar de meerwaarde van een leesclub kunstgeschiedenis op dinsdag 28 februari om 14.00 uur in Kunstenhuis Idea. (Markt 1, Zeist). Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via Bep.denblanken@senia.nl. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Leesclub Kunstgeschiedenis
Fotograaf
Ilse Schuurmans