ASZ helpt senioren in alle fasen digiwijs te worden

Het succes om met een computer, in dit geval een Apple iPad tablet, uit de voeten te kunnen zit hem in het kunnen omgaan van docenten en begeleiders met senioren. Geduld en individuele aandacht is de sleutel! Maar ook ervaring met de fasen waarin senioren zich in het leertraject bevinden.

Daarom is er iedere eerste vrijdagmorgen van de maand het ASZ iPad café. Van de Algemene Seniorenvereniging Zeist. Daar kunt u als ingeschreven cursist, maar ook als u dat niet bent en uit Zeist e.o. komt, terecht. Hebt u vragen, komt u er even niet uit, is acute hulp nodig, komt u dan tussen 10.00 en 12.00 uur naar het Parochie Centrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.

Wanneer in het nieuwe jaar ?  6 Januari,3 februari,3 maart,7 april,5 mei,2 juni,7 juli,4 augustus,1 september,6 oktober,3 november en 1 december. U wordt graag en kosteloos geholpen, krijgt er ook koffie en thee. Nadere informatie voor de ASZ iPad cursussen en het iPad café: Peter van der Arend, iPad coach en docent 030 – 691 85 35. Ook voor spoedhulp. Of e-mailt u naar pcm.arend@ziggo.nl

Digiwijs