Wooncomplex The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

De laatste huurder is per 8 december ingetrokken in appartementencomplex The Residence gelegen in het centrum van Bilthoven aan het Vinkenplein. Begin 2022 zijn de eerste appartementen van het hoogwaardige nieuwbouwcomplex The Residence opgeleverd. RPG – eigenaresse van Residence Vinkenplein B.V. – is verheugd dat alle 30 appartementen voor het einde van 2022 verhuurd zijn. 

“Wij kijken met veel voldoening terug naar een goede samenwerking met gemeente De Bilt, die heeft geleid tot een toonaangevend gebouw aan een zeer geslaagd plein. Wij zijn trots op het resultaat!", aldus E. Kerkhoff, directeur bij RPG. Nu het hele wooncomplex verhuurd is én bouwfase 6 van het winkelcentrum de Kwinkelier is voltooid, komt het centrum van Bilthoven steeds beter tot haar recht als een plek om te ontspannen, ontmoeten en wonen. 

Hoofd Asset Management P. Bronsveld geeft aan dat RPG ernaar streeft om ook het paviljoen gelegen aan het Vinkenplein spoedig invulling te geven. Makelaars Carl Knegjens en Molenbeek Makelaars – die namens Residence Vinkenplein B.V. optreden – doen dan ook zeer hun best om een huurder te vinden die bij deze mooie locatie past. Bij interesse in huren kunt u contact opnemen met de voor RPG optredende makelaars: Molenbeek Makelaars, Carl Knegjens en Van de Weerd Horecamakelaars.

The Residence