Help de Voedselbank met uw DE-punten 

Een kopje koffie, het lijkt zo gewoon. Koffie is in het voedselpakket van de Voedselbank echter een luxeartikel dat maar af en toe kan worden uitgereikt. Lionsclub Bilthoven 2000 en Lionsclub Utrecht Kromme Rijn organiseren daarom samen met een aantal supermarkten en winkeliers in november en december weer de inzameling van uw DE-punten voor Voedselbank De Bilt.
 
Douwe Egberts verzilvert de ingezamelde waardepunten in de vorm van pakken koffie. De actie van vorig jaar leverde een record van 1440 pakken op voor Voedselbank De Bilt. We hopen dit jaar met uw hulp weer zo’n mooie bijdrage te kunnen doen. Met uw waardepunten kunnen Voedselbank-klanten straks lekker genieten van hun kopje koffie.

Naast de inzameling van DE waardepunten wordt er via de verzamelboxen ook oud en vreemd geld ten behoeve van oogoperaties in derdewereldlanden ingezameld. Lionsclubs in Nederland zorgen dat met uw vreemd en oud geld blinden in de derdewereldlanden weer kunnen zien. 

Bezit u nog vreemd en oud geld en weet u niet wat u er mee moet doen? Help dan mee met een donatie voor een oogoperatie en lever het in bij een verzamelpunt bij een van onderstaande adressen. Wilt u meer weten over dit project? Kijk dan op www.vreemdenoudgeld.nl

Tot eind december kunt u uw DE punten (liefst gebundeld en geteld) en ook vreemd en oud geld kwijt in de verzamelboxen die te vinden zijn op de volgende adressen:

  • Slagerij van Loo, Hessenweg De Bilt
  • Plus Supermarkt, Donsvlinder Bilthoven
  • Albert Heijn, Kwinkelier Bilthoven
  • Spar Mons, Bilderdijklaan Bilthoven
  • Jumbo, Maertensplein Maartensdijk

Of per post/ brievenbus: Voedselbank de Bilt, Molenkamp 48, 3732 EV De Bilt.

DE Verzameldoos
Fotograaf
Angela Hagen