Kom KunstHappen in de Herfstvakantie!

Zoek je een leuke activiteit voor kinderen in de herfstvakantie? Zingen, dansen, theater en kunst maken: kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen in de herfstvakantie meedoen aan de leukste creatieve activiteiten in KunstenHuis Idea. Kom KunstHappen! Het belooft weer een creatief feestje te worden voor alle deelnemers in Zeist, De Bilt en Soest. 

Op maandag 24 oktober is er KunstHappen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bij KunstHuis Idea in Soest, dinsdag 25 oktober in Het Lichtruim in De Bilt en op donderdag 27 oktober in locatie De Egeling in Zeist. De workshopdag is van 9.00 tot 14.00 uur en gevuld met de leukste activiteiten. De kinderen krijgen diverse workshops aangeboden, verdeeld over de vier disciplines van KunstenHuis Idea: muziek, dans, theater en beeldende kunst. Alle workshops duren 45 minuten.

Mini KunstHappen voor Kleuters
Ook voor de jongste kinderen zijn er leuke workshops. Op woensdagochtend 26 oktober is er in Zeist en De Bilt speciaal voor kleuters (4- 6 jarigen) Mini KunstHappen. Op 28 oktober is er Mini KunstHappen in Soest. Deze workshopochtenden start om 9.00 uur en duren tot 11.30 uur. De kleuters gaan hier vooral lekker samen dansen en muziek maken.

Nieuw in Soest
Deze keer biedt KunstenHuis Idea ook KunstHappen en Mini KunstHappen in Soest aan! We kijken ernaar uit om er samen met de kinderen een leuke workshopdag van te maken.

Praktisch
Locaties: KunstenHuis Idea Willaertstraat 49 Soest. Het Lichtruim, Planetenplein 2 in De Bilt.De Egeling, Egelinglaan 2b in Zeist.
Kosten: 
KunstHappen € 35,-  per kind, inclusief snack en limo (lunch zelf meenemen)
Mini KunstHappen € 20,-  per kind inclusief snack en limo
(N.B. Voor ieder kind moet een apart ticket gekocht worden)
Aanmelden: www.kunstenhuisidea.nl/kunsthappen 

Alle workshopdagen beloven een creatief feestje te worden voor alle deelnemers; schrijf je snel in, want er is beperkt plek!

Kunsthappen