Wandelen met mantelzorgers geeft nieuwe energie 

Als je zorgt voor een naaste, komt er veel op je af. Hoe regel je de zorg, hoe combineer je de zorgtaken met je baan, je gezin en je andere bezigheden, welke hulp kun je krijgen? Wat verandert er aan de relatie met de ouder, partner of het kind waar ik voor zorg?

Mantelzorgers die daar informatie en advies over willen krijgen, of gewoon eens hun situatie op een rijtje willen zetten, kunnen elke week wandelen met een mantelzorgconsulent. Op woensdagochtend 9.30 uur vertrekken we vanaf de Biltsche Hoek (Holle Bilt 1, De Bilt) voor een wandeling met de consulent en mantelzorgers.

Tijdens het lopen bespreken we de vragen en komen we met elkaar tot nieuwe inzichten. We wisselen ervaringen en tips uit zodat iedereen weer verder kan. De combinatie van buitenlucht, beweging en herkenning geeft nieuwe energie. Meewandelen kan eenmalig, vaker of elke week. We wandelen met een klein gezelschap zodat iedereen aan bod komt. Op dit moment is er ruimte voor mantelzorgers die mee willen lopen. Aanmelden hoeft niet, maar kan natuurlijk wel bij Steunpunt Mantelzorg via een bericht of appje naar 06 167 06 934  (Liesje Nijenhuis).
 

Wandelen met mantelzorgers