BBQ-en zonder vlees op de Biltse Streekmarkt

Datum

De Biltse Streekmarkt wil naast het promoten van duurzaam voedsel uit de streek ook mensen inspireren. De afgelopen jaren heeft een divers aanbod van lokale producenten deelgenomen aan de markt. Veel bezoekers hebben zo kennis gemaakt met lokaal duurzaam voedsel. 

Ook het bezoek aan deze producenten buiten de markt om is sterk toegenomen. De Biltse Streekmarkt wil daarom extra nevenactiviteiten aanbieden. Elke markt was er al een kinderactiviteit maar nu zijn ook de volwassenen aan de buurt. Op de zomermarkt op vrijdag 24 juni zal Stichting Biltsheerlijk (de organisator van de markt) een demonstratie geven van Zomers BBQ-en zonder vlees. Wat is er heerlijker dan op een zwoele zomeravond gezellig met vrienden en familie buiten bbq-en. Graag laat de markt je proeven dat de klassieke satéstokjes en worstjes ook prima vervangen kunnen worden door gegrilde groene asperges, abrikozen, bietjes en nog veel meer. Kom langs en laat je inspireren.

Naast deze extra activiteit zijn er natuurlijk veel vertrouwde gezichten op de markt en ook weer 2 nieuwe producenten. Uit Utrecht zal Zwamsap er zijn met heerlijke kombucha en mooi lokaal zijn de kaarten en accessoires met illustraties van Illu-ster.

De muziek heeft deze editie ook weer een lokaal tintje. We starten al om 16.00 uur met een swingend optreden van Kylassin. Rond 17.45 zal het leerlingenorkest van de KBH uit De Bilt het overnemen en hun kunsten ten gehore brengen. De markt is er van 15.00 tot 19.00 uur. Kom je ook? Kijk voor meer informatie op www.biltsestreekmarkt.nl of volg ons op Facebook
 

Fotograaf
Evalien Ruiter Fotografie
Biltse Streekmarkt