Landgoed Vollenhoven omgetoverd tot een muzikaal paradijs

Datum

Op zaterdagavond 2 juli vindt er op Landgoed Vollenhoven in De Bilt een Openluchtconcert plaats met concertpianist Jaap Eilander. De avond wordt omlijst door een muzikale wandeling door de (moes)tuinen van Landgoed Vollenhoven.

Jong talent van o.a. Kunstenhuis Muziekschool De Bilt-Zeist zal zich tijdens de wandeling aan de bezoekers presenteren. Halverwege de wandeling krijgen de bezoekers bij de Oranjerie een drankje overhandigd waarna een rondleiding door de historische moestuin volgt. De muzikale wandeling eindigt bij de vijver achter het Grote Huis. 

Hier, midden in het Engelse landschapspark met de grandeur van Het Grote huis als decor, zal op een podium een licht klassiek programma verzorgd worden door Pianist Jaap Eilander. Voor deze gelegenheid speelt Eilander op de langste concertvleugel ter wereld, de Fazioli F308. Samen met een mystery guest is er een boeiend en afwisselend programma samengesteld.

Rondom het concert worden de bezoekers verwend met hapjes en drankjes. De opbrengst van het Openluchtconcert komt ten goede aan het werk in de historische moestuin. De avond start met een eerste muzikale wandeling om 19.00 uur, de laatste wandeling start om 19.45 uur. Voor bezoekers die later komen is er een korte route uitgestippeld over het landgoed naar het hoofdpodium. Daar zal om 20.30 het openluchtconcert plaats vinden. Naar verwachting is het concert rond 22.00 uur afgelopen. Meer informatie en kaartverkoop: www.muziekopvollenhoven.nl 

Openluchtconcert Landgoed Vollenhoven