Buurtfestival BreedBilt bij Buro Lou

Datum
Einddatum

Op zaterdag 25 juni van 13.00 tot 20.00 en zondag 26 juni van 13.00 tot 18.00  vindt het eerste Buurtfestival BreedBilt plaatst! 

In en om het voormalige politiebureau aan de Leyenseweg 38 in Bilthoven kun je genieten van kunst, muziek,theater en allerhande workshops . De 45 ondernemers van Buro Lou heten u van harte welkom bij het buurtfeest BreedBilt met een scala aan activiteiten, muziek- en theater optredens voor jong en oud, foodtrucks, open atelier, reuzebelleblaas en nog veel meer...

Buro Lou is de culturele broedplaats van gemeente De Bilt waar een diversiteit aan ondernemers een plek hebben gevonden; de Bakkert, kappers, fietsenmaker, kunstenaars, de popmuziekschool, coaches en nog veel meer. In dit weekend kun je bij ze binnen gluren. Genieten van mooie kunst en een kijkje nemen in de keuken van de Bakkert. Wil je nog iets meer weten over de achtergrond van het voormalige politiebureau dan kun je een rondleiding krijgen langs de schietbaan en het cellencomplex. In de cel kun je door onze huisfotograaf een foto van je laten maken, de zogeheten ‘mugshot’. 

Workshops die je in het doorlopende programma kunt volgen zijn onder andere: schilderen, circus, pixel art, keramiek, mode ‘je spijkerbroek een tweede leven’ door Indigoravens, theater, centrifuge kunst en een droomspreekuur. Je kunt ook een persoonlijk Haar advies krijgen bij de kappers Charley en Peet.

Het hele weekend zijn er in de Loods, de Kantine en het buitenterrein muziekoptredens van singer songwriter, cabaret, rappers, tapdansers en vrolijke bands Je kunt hiervan genieten onder het genot van een hapje en een drankje bij de Foodtrucks. Voor kinderen is er DoenDoentheater en zijn er door het pand verschillende activiteiten. Kom je langs?

Blijf op de hoogte via www.burolou.nl, Facebook: https://www.facebook.com/burolou en Instagram: buro_lou
 

Fotograaf
Hans Lebbe
Buro Lou