Zeister Vrouwenkoor: Love changes everything!

Onlangs vierde het Zeister Vrouwenkoor het twintigjarig bestaan met een heerlijk feest voor leden en genodigden. Het bestuur werd toegezongen en bedankt voor het harde werken tijdens corona.

Het koor huldigde dertien dames die vanaf de oprichting lid zijn. Er waren feestelijke optredens, toespraken en tot slot was er een heerlijk buffet. Het Zeister Vrouwenkoor is een koor dat volledig op eigen kracht draait. De koorleden vervullen alle taken en dat doen ze met veel liefde en toewijding. Er komt veel bij kijken om zo’n grote groep zangeressen te verenigen en alles in goede banen te leiden. Er zorgen leden voor de muziek, voor de nieuwsbrief, de website, Facebook, voor de kleding en voor de planning van evenementen en optredens. Het koor werft fondsen via de Grote Clubactie en organiseert Kerstconcerten in verzorgingshuizen (als er geen lockdown is).

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Iedereen deelt lief en leed met elkaar. Als je jarig bent, wordt er luidkeels voor je gezongen en je mag een verzoek- nummer vragen. Eén van de gouwe ouwen uit het vaste repertoire is ‘Love changes everything’, de beroemde musicalsong van  Andrew Lloyd Webber.

Zeister Vrouwenkoor