11e editie van Garagesale Route Groenekan

Na twee jaar, waarin het door Corona niet mogelijk was, is het bijna zover. De 11e  editie van de Garagesale Route Groenekan op zaterdag 28 mei van 10.00 tot 16.00 uur.

Op 42! adressen verspreid door het dorp zal er weer veel te snuffelen zijn. Huisraad, boeken, speelgoed, kleding, huisgemaakte spullen en lekkernijen, plantjes, brocante en meer. Zo kunt u bij Molen Geesina ook hun gewone assortiment meel en bakmixen kopen, een rondleiding krijgen en terecht voor een natje en een droogje. Bij een kraam op Groenekanseweg 9 vindt u volop nieuwe artikelen zoals kleding, rijlaarzen, verf en ijzerwaren voor kleine prijsjes. Op Berkenlaan 12 hebben ze baby-, kinder- en dames merkkleding.

De opbrengst van de leuke spullen en de heerlijke, zelfgemaakte koffielikeur op Berkenlaan 2 is bestemd voor Socialrun (www.socialrun.nl). Misschien iets uit de route maar ook de moeite waard is Nieuwe Weteringseweg 225. En op Groenekanseweg 250 staat niet 1 kraam maar staan er zo’n 30 kramen met brocante tijdens de Brocante in de kas. Genoeg te snuffelen voor een hele dag. Dus pak uw fiets, geniet van ons mooie dorp, de gezelligheid en ga op zoek naar uw gouden vondst. De plattegrond met de deelnemende adressen vindt u op onze website garagesalegroenekan.wordpress.com, facebookpagina en op posters verspreid in het dorp.

social run