Productinzameling van Netwerk Gewoon Samen bij Hoogvliet

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 vindt in de Hoogvliet supermarkt aan de Antonlaan in Zeist een inzameling plaats van Netwerk Gewoon Samen. Dit gebeurt met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Klanten kunnen een extra product kopen voor in een kerstpakket dat later zal worden uitgereikt aan bewoners van de L-flat in Zeist. 

Bij de ingang van de supermarkt worden boodschappenlijstjes uitgedeeld aan de klanten. Vrijwilligers van Netwerk Gewoon Samen staan twee dagen klaar om de boodschappen aan te nemen die de klanten extra hebben gekocht. Veel mensen die in de L-Flat wonen kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Daarom worden in de L-flat kerstpakketten uitgedeeld aan bewoners die bekend zijn bij Netwerk Gewoon Samen. Zo willen de vrijwilligers hen laten weten dat er aan hen wordt gedacht en proberen zij eenzaamheid tegen te gaan. 

De supermarktmanager van Hoogvliet Zeist, Robbin Kok, hoopt dat er massaal gedoneerd wordt. “Wij vinden het prachtig dat men zich inzet voor eenzame bewoners van de L-Flat. Zij kunnen deze steun goed gebruiken. We hopen dan ook op heel veel volle kratten!” 

Gevel Hoogvliet