Theaterworkshop voor jongeren met autisme

Vanaf 26 oktober start Sander van der Veeke, ervaren autismecoach én theatermaker in Zeist met een theaterworkshop speciaal voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar, met een vorm van autisme (ASS).

In deze kleinschalige theaterworkshop, die ruimte biedt voor maximaal 10 deelnemers, gaan de jongeren op zoek naar hun talenten op het podium, aan de hand van theateroefeningen, improvisaties en het maken van korte scènes. Door deze kleinschalige opzet wordt er een fijne en veilige omgeving gecreëerd, waar je mag zijn wie je bent. Door deel te nemen aan de workshop krijg je (meer) energie en zelfvertrouwen.

Autismecoach en theatermaker
Sander van der Veeke is een ervaren autismecoach én theatermaker. Naast coaching van mensen en gezinnen waar ASS een onderdeel van het leven is, speelt en maakt hij theater en geeft hij improvisatiecursussen. Sander doet de opleiding Docent Theater aan Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg.

Meedoen?
De workshop start op 26 oktober en vindt plaats op 10 dinsdagen van 16.00 – 17.00 uur in de Klinker, Markt 3 te Zeist. Kijk voor meer informatie op https://kunstenhuis.nl/cultuur-samenleving/theaterworkshop-ass/. Wil jij ook meedoen of meer informatie? Neem dan contact op via info@kunstenhuis o.v.v. Theaterworkshop ASS

Theater maken met andere jongeren met autisme
Fotograaf
Sander van der Veeke